cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra güncelleme sorunu

(Topic created on: Tuesday)
142 Views
GodFather36
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefon son güncelleme sonrası stand by da gece wifi kapatıp uyuduğumda önceleri %2 3 yerken şuan 10 ve biraz daha fazlasını yiyor telefonu temmuz da aldım oyun oynamıyorum medya tüketimim seyrek şarz etme aralıklarıma da dikkat ediyorum 45w adaptörüyle şarş ediyorum şarjda bekletmeden 100 oldumu çıkarıyorum aynı sorunu yaşayan varmı ?

5 Comments
ErenS23
Active Level 4
Galaxy S
Good lock kullanıyor musunuz ve %100 değilde %80 e kadar etseniz pil sağlığınıza korumuş olursunuz
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Stand by konusunda samsung kötü maalesef. Eski samsung telefonlarım daha iyi dayanıyor.

Aynı sekilde %5ten sonra s24 ultra hızlıca erirken diğerleri uzun süre daha dayanıyor.

Muhtemelen 2. Olan bataryayı koruyup nfc çalıştırmak için ama.

Tüm arka planı kapatsam dahi eskiden wifi kapalı bt açık %1 gidiyordur simdi 4 5 gidiyor. Ondan wifi açık bırakıyorum. Tüm uygulamaları kapatmak falanda çözüm değil senkronizemde kapalıyken böyle. Bşr çözümü yok kısacası coğu şeyi denedim...
GodFather36
Active Level 1
Galaxy S
Kullanmıyorum apk dahi yüklemiyorum önceki telefonlarımıda s23 kullanıyordum oda aynı rutinim pil ayarında uyuduğum saatlerde uygulama aktivitesi yok mavi şeritler düşeceğine az bir tüketim verisi arkada çalışıyot ama ne olduğu belli değil ve sabah kalktığımda şarj düşmüş oluyor
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Maalesef öyle. S23te güncel cihazların arasında. Dediğim cihazlar eski A M ve note 20 serisi içindi
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy S
%10 fazla bir oran, cihaz bekleme komumundayken pili neyi tükettiği önemli, genellikle cihaz standby konumunda iken pili arka plan uygulamaları (Android sistemi yükseldikçe sistem uygulamaları daha fazla tüketim yapıyor) wifi, gps, ve en çok da iyi kalite de olmayan bir mobil sinyal etkiler. Örnek vereyim, aynı cihazda Vodafone'a ait sim kartı kullanırken pilim yarım gün gidiyor, Turkcell'e ait bir sim kart ile 1 gün. Bunların hepsi pil tüketimi için önemli bir faktör, birazcık gözlem yaparak pili neyin tükettiğini bulabilirsiniz. Bana göre 2 şüpheli var. 1 Mobil ağ, 2 Google Play Hizmetleri.
0 Likes