cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra şarj sorunu

(Topic created on: 08-15-2024 08:30 PM)
213 Views
AdarkKnight
Active Level 4
Options
Galaxy S

Cihazı alalı yaklaşık 3 ay oldu ama batarya bana çok hızlı bitiyor gibi geliyor. 
Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya. Ama bir günü bile rahat çıkarmıyor. Genelde akşam saat 9 10 gibi batarya 15 seviyelerine geliyor. Ve o seviyeden sonrası hiç ellemesem bile hızlı gidiyor. İnternetten araştırınca batarya kalibrasyonu-resetleme tarzı bir şey buldum. Bunu yapan veya bilen var mı? Ya da yapmamın cihaza bir zararı olur mu? 

image

image

image

image

48 Comments
s20notfun
Active Level 3
Galaxy S
Değerlerin gayet normal hocam hatta iyi bile
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Günde 2 kere şarja takıyorum ama çoğunda. Mesela sabah 9 dan öğlen 3 e kadar evdeyim. Sabah şarjdan alıyorum. 2 gibi takmak zorunda kalıyorum tekrardan yoksa mümkün değil yetmiyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Arka planda çalışan uygulamaları mutlaka kontrol et Bir de mutlaka virüs taraması yap
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Virüs olacağını düşünmüyorum bilinçli bir kullanıcıyım dikkatli kullanıyorum. Ama hangi programı tavsiye edersin tarama için. Çoğu antivirüs pek sağlıklı çalışmıyor o konuda.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kaspersky kurabilirsin gayet iyidir hatta forumda Benim konum var orada bir lisans anahtarı paylaştım O lisans anahtarı ile 3 ay ücretsiz kullanabilirsin
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Kaspersky kullanıyordum daha önce aylık ödüyordum da. Belki hala duruyodur bir bakayım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
0 Likes
s20notfun
Active Level 3
Galaxy S
Benim böyle. Yani çok kullanıyorsunuz demek ki ekran süreleri gayet normale benziyor1723742585851_1723742585839_0.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Batarya kalibrasyonu yapman iyi olur Evet o ekran görüntüsünde gösterdiğin reset yazan bölümde bataryanın log kayıtlarını temizle yani tam bir kalibrasyon değil orası kalibrasyon başka türlü yapılıyor Ben bizzat yaptım faydasını gördüm şahsen herhangi bir zararı yok bataryaya ancak ayda bir kere yapman gerekiyor