cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ULTRA ŞEBEKE SORUNU

(Topic created on: 12-11-2024 09:18 AM)
195 Views
Oğuzham
Active Level 1
Options
Galaxy S

Eski cihazım S20 fe de aynı sim kart çok daha kaliteli çekerken S23 uktrs telefonumda rezil halde şebeke çekim gücü. Bunu nasıl çözebilirim?

Ağ ayarları hem telden hem operatör uygulamasından sıfırlandı.
Teknik servis şebeke flexi ve şarj soketini değiştiedi bu şikayetim üstüne.
Teknik servis yazılım güncellemesi de yaptı. Ama sorun aynen devam ediyor.😡😡😡
12 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Cihazdaki antenin
Zatıflığı
Konumu
Ve cihazın sar değeri. Büyük etkenler.45eee75971dd7c0e3bfc90b0ab0738be_1000028056_1733899418.png
Oğuzham
Active Level 1
Galaxy S
Çözümsüz bir sorun demek mi oluyor hocam bu ?
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Aynen , bendede s24u var yapacak birşey yok. Evinizde wifi var ise ve hızlıysa wifi arama desteğini açın evdeyken problem yaşamassınız. Dışarda baz istasyonlarıyla alakalı yeryer iyi çeker yeryer kötü yapacak birşey yok.
Oğuzham
Active Level 1
Galaxy S
S20 fe için baktım hocam onunda anteni alt kısımda. Ama onda niye sorun olmuyordu ? Bilginiz var mı ?
0 Likes
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Ama yine de bence operatörün ve konumunda etkisi büyük hep cihaz da değil problem
Oğuzham
Active Level 1
Galaxy S
Hocam eski cihazda o zaman niye bu sıkıntılar olmuyor? Aynı hat aynı operatör? Yanımdaki kişi eski bir samsung cihazdan internete girip uygulama indirebiliyor benimle aynı operatörden o sırada benim telefonumda şebeke hiç çekmiyor.
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
S20 Fe efsaneydi eksi cihazım çok severdim yalan yok bende yaşamadım yani şebeke sorunu. Haklısın ne diyeyim
Galaxy S
Bulunduğunuz bölgede şebeke santrallerinin dışına çıkarsanız çekmemesi normal. Ama santral alanının içerisinde oturuyorsanız telefonun şebekesinde problem var demektir. Ben köylerde mesela 3g alıyorum. Ama merkezde 4.5g full çekiyor. Tamamen operatör kaynaklı genelde.
Oğuzham
Active Level 1
Galaxy S
Hocam aynı yerde yan yana diye özellikle yazdım orayı okumadınız sanırım.
0 Likes