cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra şarjı hızlı mı gidiyor?

(Topic created on: 05-25-2024 12:33 AM)
1272 Views
börkenek
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Telefonu alalı 1 2 ay oldu durduk yerde ekran kapalı olsa bile şarjı inip duruyor. Çok az ektan zamanıyla bile yüzde 30 40 arası iniypr günde. İş yerinde telefon yasak oldugu için zaten günde 10 15 dk falan bakıyorum normal mi bu kullanım? 

image

7 Comments
AhmetA34-5G
Active Level 6
Galaxy S
Normaldir ki wifi 6 ya bağlısın wifi 5 bile çok şarj yiyor konum vs açıksa arka planda şarj tüketir
0 Likes
börkenek
Beginner Level 2
Galaxy S
Konum kapalı acmıyorum
0 Likes
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Kötü maalesef. S23de durum bu şekilde. Gerçi ekran kapalı kalma süreniz fazlaymış. Çok da kötü değil normal denilebilir. Ekran kapalıyken çok şarj yiyor bunu çözmesi lazım samsungun.1716591603174.jpg
diotrich
Active Level 4
Galaxy S
Aga nasıl bu süreleri alıyorsunuz s23'te. Benim maksimum 5 6 ancak gidiyor
0 Likes
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Arkaplanda açık olan ve veri alış verili yapan uygulamalar var. Teknik veriler hiç uygulamasız veriler. Eğer birşeyler yüklediysen ve yüklü olupta silmediğin gereksiz uygulamaların arka plan veri alışverişini kapa, kaldırabildiğini kaldır veya devre dışı bırak.
0 Likes
börkenek
Beginner Level 2
Galaxy S
Arkaplanda açık bi şey yok ki o kadar. Gece şarj ediyorum 80 e kadar. Sabah kalkıyorum 74 falan kalmış durduk yerde. Pil kullanımında hiçbir uygulama gözükmüyor.