Original topic:

One ui 7

(Topic created on: 05-15-2025 10:59 PM)
376 Views
Brcuu
Active Level 6
Options
Galaxy S

One ui 7 bekleyenler neden sürekli yazıp duruyor anlamıyorum zaten güncelleme de çok fazla özellik yok telefon sadece daha stabil ve hızlı çalışıyor ama şarjı daha az gidiyor samsung'un s24'de yapay zekayı daha çok geliştirmesini bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım 

11 Comments
Galaxy S
1yıl bekledik normal yazmamız
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba Burcu evet haklısın devamlı aynı POS açılıp duruyor telefon rokete benzeyip uçmuyacak herhalde yani
0 Likes
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy S
Shshshjsshjswhjshw ne komiksin sen yazan kız olunca tabi hemen onun pesinden koş
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Herkes para verip alıyor sonuçta değil mi herkes güncellemeyi bekliyor değil mi ama ülkemiz koşullarına göre biraz geç dağıtılıyor beklemek istemeyen csc değiştirip alabilir yada beklemek lazım ben destek verdim sadece bu kadar basit
0 Likes
Brcuu
Active Level 6
Galaxy S
Değişen bir özellik olsa iyi olmuş diyeceğim ama bir şey yok sadece daha hızlı çalışıyor ama bu da bataryanın ömrünü kısaltıyor güncelleme geldikten sonra ne söylemek istediğimi anlayacaklar
0 Likes
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy S
Burası herkese açık bir topluluk herkes istediğini paylasır buna sen karar veremezsin senin s24ün olabilir ama herkesin s24ü yok vr herkesin s24 alacak gücüde yok bunu anlaman dileğiyle
Brcuu
Active Level 6
Galaxy S
Herkesin s24'ü olmayabilir ama herkesin bir beyni var Bu s24 ile alakalı bir şey de değil zaten söyledim güncelleme de bir şey yok Güncelleme S serilerine de gelse A serilerine de gelse değişen bir şey olmuyor bunu söylemek istedim
0 Likes
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy S
Bunu sen bilemezsin genel konusarak bi sey elde edemezsin birisi now bar bekler diğer birisi baska bir özelliği bunu sen bilemezsin asla
0 Likes
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy S
Benim şuan dm kutum bir sürü dolu 😂😂 One UI 7 nerde ne zaman gelecek vs. Bin tane soru bu nedir ya