cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 serisi

(Topic created on: 11-22-2024 10:11 PM)
37 Views
AlperGüler
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bu seriye hali hazırda bir kamera güncellemesi sizce gelirmi çünkü cidden kamerasal sorunları var gibi

11 Comments
HalilDEMİR
Active Level 5
Galaxy S
S21 den 24 e geçtim **bleep** alamadım vaov demcek kadar bencede problemli hocam.
SysTheMore
Active Level 5
Galaxy S
Ne gibi ?
0 Likes
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Ön kamera beklediğim performansta değil arka kamerada stabil değil gibi nasıl desem sanki son seri bir amiral telefon kamerası gibi değil elinize alınca hızından tutun tasarımına kadar mükemmel bir telefon ama işler kameraya gelince sarpa sarıyo aslında 15 pro ile karşılaştırmak lazım belkide ben çok büyük beklentiye girdim
SysTheMore
Active Level 5
Galaxy S
Valla şuan çoğu telefon aynı iphone kullandım xiaomi kullandım coğu telefonu test ettim kameraları hiç tatmin edici değil şuan s24 ultra kullanıyorum idare eder
shizerk
Active Level 7
Galaxy S
15 pro ilede karsilastirma firsati buldum pro max ile de inanin s24 un kamerasini daha cok begeneceksiniz iphoneler bi degisik cekiyor ya kalitesiz gibi ya benim gozum alisamadi ya da kotu cekiyor anlayamadim tabi bir baskasi iphoneyi daha cok begenebilir zevk meselesi birazda aslinda :)
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Aynı şekide bende öyle düşünüyorum samsungun tonları daha iyi renkler ve zevkler diyorum bende . Bir redit formunda iphone 16 serisine göre bile yeterince iyi bir rakip diyolardı S24 serisi için malum aynı fiyattalar zaten
0 Likes
shizerk
Active Level 7
Galaxy S
yakin zamanda s23 ultra ile karsilastirma firsati buldum s24 ultra ile aradaki f-a-r-k sifir s24 ultra bazi konularda bir adim daha onde diyebilirim video performansi s24 ultranin daha basarili gibi geldi bana ama s23 ultrasi olan arkadaslar icin diyecegim sey s24 ultraya sirf kamera icin gecilmez yani. Özellikle 10x test ettim s24 ultranin kamera performansi one ui 6.1.1 de duzelmedi diyen arkadaslarim bir onceki amiral gemisiyle karsilastirmali :) Gece s24 ultranin performansi cok kotuydu simdi bu sorunlari goremiyorum acikcasi.
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
S24 ultra ayrı bi olay zaten üstüne bir telefon tanımam keşke ultranın minimal boyunda bir telefonu olsaydı aslında pro diye çıkarmaları lazım ayretten s24 plus ile karşılaştırmasını yapma şansınız oldumu kameralarında cidden **bleep** varmı
0 Likes
shizerk
Active Level 7
Galaxy S
maalesef hocam s24 plus yoktu elimde ama 5x ve 10x harici s24 ultra ile bir **bleep** olacagini sanmiyorum cunku bundan once s23 ultra kullaniyordum duz s23 ile karsilastirdigimda 10x optik harici genis aci olsun 1x lensi olsun s23 ile s23 ultra arasinda bir kamera farki goremiyorudum videoda s23 ultra biraz daha iyiydi gren cok daha azdi demek istedigim genellikle ultralar ile normal modeller arasinda kamera farki cok az oluyor dusunuyorum ki s24 ultra ve s24, s24plus icinde aynisi gecerlidir sadece 5x oldugu icin ultra modelinde tek **bleep** odur. Sanirim size kameranin gozunuze kotu gelmesinin sebebi psikolojik olabilir bilemiyorum tabii 😅