cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

60HZ

(Topic created on: 11-22-2024 10:22 PM)
177 Views
harunlw
Active Level 4
Options
Galaxy S

bu samsungun 60hzi neden 30hz gibi iphonela arasinda dağlar kadar **bleep** var

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
iPhoneda 60hz Animasyonlardan Ötürü Daha Akıcı Hem Androidde Kimse Bakmıyor Zaten 60 hz'e
Tellioğlu
Active Level 6
Galaxy S
120 hz destekli bir ekranda 60 hz kullanmak ile 60 hz destekli bir ekranda 60 hz kullanmak aynı şey değil de o nedenle.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Tam olarak aynı şey. 120 özelliği var diye 60'a alınca düz model bi iphone'a göre ekstra mı kasıyor samsung? Hayır iphone'da animasyonlar sayfa geçişleri uygulama geçişleri inanılmaz seri ve stabil olduğu için 60 hz'de diğer markaların 60 hz'ine göre malesef çok çok daha iyi bi deneyim sunuyor. Emin ol hiç boş yere demiyolar iphone'un 60 hz'i android tarafının en az 90 hz'ine bedel diye. O da en az.. Maalesef durum bu. Biz kabul edince yada etmeyince gerçekler değişmiyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Olsun Yinede 60 hz Koymamalılar !
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Katılıyorum bu ayrı bi konu. İphone 16'da bile kağıt üzerinde 60 hz olması artık komik bile kaçıyor. Ama işte adamlarda stabilizasyonuna geçişlerine animasyonlarına her şeyine güvendiği için bunu yapıyor. Yinede çok büyük ihtimalle iphone 17'de 60 hz'den vazgeçeceklerdir.
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ben şöyle birşey fatkettim, eski cihazım 60hz desyekliyordu ve gayet kullanılır derecedeydi, sonra 120hz olan cihaza geçince onu 60a çekince orjinal 60hz destekleyenden daha kötü (aynı sizin dediğiniz gibi 45hz falan) gibi hissettiriyor. Animasyon falan hikaye cidden böyle bir durum var sanırım.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Birden 120'den 60'a çekince size öyle gelmliştir sadece. Ben telefon olarak hem samsung hem iphone kullanıyorum. İkiside 60 hz. Ama tabletim 120 hz. Adaptif bile değil. Sürekli 120 hz'de kullanıyorum. Tableti bırakıp iphone'u elime alınca gram yavaşlık hissetmiyorum. Ama tableti bırakıp diğer samsung telefonumu eline alınca resmen kasıyor donuyor gibi geliyor. İki 60 hz arasında o kadar farkk var ki gerçekten anlattığım şekilde deneyimleyip görmeniz lazım..
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
iPhone'ların animasyonu daha yumuşak akıcı diye öyle
0 Likes