cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 serisi mi İphone 15 serisi mi

(Topic created on: 12-14-2024 09:35 PM)
538 Views
FurNova
Active Level 2
Options
Galaxy S

Öncelikle Herkese Merhaba Ben Şuanda Redmi 10 Kullanıyorum İphone Almayı Planlıyordum Ama Samsung'u Ve İphone 'u Çevremde Kullanan Çok Sorduğumda İse Kim Neyi Kullanıyorsa Onu Öneriyor Şimdi geçmiş forumlara baktım kumlanma sorunu bluetooth sorunlarını gördüm ki youtube da da bir çok video izledim çoğu memnun iken çoğu sorun yaşıyor bende burdan bir forum açmak istedim sizin tavsiyeniz ne olur ben aktif telefon kullanıyorum şuan kullandığım telefonun kamerası berbat geliyor o yüzden fotoğraf bile çekmiyorum tek sevdiğim özelliği kızılötesi ışınlar  İphone da önereceğiniz bir özellik var mı yada bir sorunu 15 de birde Samsung s24 serilerinde hangi sorunlar hala devam ediyor veya yeni bir sorun var mı paylaşırsanız sevinirim ben telefonu 5 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz benim için çok önemli ısınma problemleri sonra ekran vb hangisi daha iyi uzun vadede hangi telefon pişman etmez yorumlara bekliyorum (iphone 15 pro max hariç)

Resolved!
34 Comments
FurNova
Active Level 2
Galaxy S

teşekkür ederimm

0 Likes
Galaxy S
Ben 14 pro kullanıyorum hic şikayetim yok bide a54 var tabii s23 s24 bunlar bana göre degil
Solution
Galaxy S
Valla knk bende s24 ultra kulaaniyorum gayet hizli guzel şarj konusundada uzmez kamera yeterli oyunlarda akici performans sergiliyor donmadan kasmadan rahat bir sekilde kullanirsin buyuk telefonseviyorum diyorsan bide 7 yil guncelleme alacak
FurNova
Active Level 2
Galaxy S

peki en sevdiğin özelliği ne

0 Likes
Galaxy S
Vallah knk her ozelligini kullaniyorum encokda kalemini kullaniyorum