cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus wifi ve mobil veri sorunu

(Topic created on: 02-18-2024 10:47 PM)
3068 Views
svd00
Active Level 4
Options
Galaxy S
Ya 2-3 gundur wifide acsam mobil veride acsam bi cekmiyor hatlami ilgili cekiyor gozukuyor ama cekmiyor pubg de felan sorun yasiyorum yardimci olabilirmsnz
4 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba,
Telefonun ayarlarına giriniz arama bölümüne sıfırlama yazınız aşağıda mobil ağ ayarlarını sıfırla wi-fi ayarlarını sıfırla diye iki tane seçenek var mobil ağ ayarlarını ve wi-fi ayarlarını sıfırladıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın, sonrasında wi-fi'yi ve Mobil veriyi aktif ediniz daha sonrasında resetlenen wi-fi şifrenizi yazarak deneyin.
Kolay gelsin.
svd00
Active Level 4
Galaxy S
Tsk ederim baska yolu varmidir
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Şimdilik aklıma gelen bu mantıklı olanı
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Ayrıca ayarlardan wi-fi'yi bulun wi-fi'ın üzerine tıkladıktan sonra sağ üst köşedeki 3 tane noktaya basın intelligent wi-fi'yi seçin sayfanınen aşağısına inin intelligent wi-fi'yi tekrar bulun üzerine 3-5 kere tıklayın labs açıldı diye bir uyarı göreceksiniz daha sonra connectwety labs'a tıklayın açılan pencerenin en aşağısında customize wi-fi setting list ona tıklayın açılan pencerenin en üzerindeki çizelgeyi sağa çekerek Show more seçeneğine çekin wi-fi'yi alma konusunda biraz daha **bleep** ediyor diye söyleniyor ben denedim güzel çalışıyor isterseniz bir deneyin.