cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus Şubat güncellemesi sonrası batarya performansı ile ilgili

(Topic created on: 03-09-2025 11:16 PM)
238 Views
btzn
Active Level 6
Options
Galaxy S

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim geçtiğimiz günlerde şubat yaması sonrası batarya performansının ileri derecede düştüğünü bazı arkadaşlarla burada konuşmuştuk ve ekran süremin 6-8 saatlerden 3.30-4.30 saatlere düştüğünü belirtmiştim ve çoğu arkadaş da aynı dertten müzdaripti telefonumu kurcalarken registarın aktif ayarlarının sürekli arka planda olduğunu görüp denemek adına tamamen kapattım şarjımı yüzde 2 ye inecek kadar kullanıp şarja taktım ve 100 olunca çıkarttım ve inanılmaz bir şekilde bütün şartlar aynı (mobil veri tüm gün açık,Bluetooth açık saate ve en az 2 saat arabaya bağlı,qhd ve 120 hz) 4 saat 30 dk ekran süresini sadece yüzde 40 şarj tüketerek alabildim ekran kapalı sürem ise 11 saat olacak şekilde eski performansımı alabildim ertesi gün tekrar denediğimde sonuçlar yine aynı oldu aynı dertten müzdarip ve regi star ayarları açık arkadaşların da denemesini tavsiye ediyorum ben sorunumu çözdüm kim ne yaparsa yapsın demeden yardımcı olmaya çalışan herkese de teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar sağlıcakla kalın...

4 Comments
ngnl
Active Level 3
Galaxy S
Şimdi Registar'ı silince ekran sürem geri mi gelecek?
btzn
Active Level 6
Galaxy S
Kendi karşılaştığım durumu detaylıca anlattım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Register nedir hocam?
cantas
Active Level 3
Galaxy S
Hocam nerden kapattınız söylermisiniz ?