- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim geçtiğimiz günlerde şubat yaması sonrası batarya performansının ileri derecede düştüğünü bazı arkadaşlarla burada konuşmuştuk ve ekran süremin 6-8 saatlerden 3.30-4.30 saatlere düştüğünü belirtmiştim ve çoğu arkadaş da aynı dertten müzdaripti telefonumu kurcalarken registarın aktif ayarlarının sürekli arka planda olduğunu görüp denemek adına tamamen kapattım şarjımı yüzde 2 ye inecek kadar kullanıp şarja taktım ve 100 olunca çıkarttım ve inanılmaz bir şekilde bütün şartlar aynı (mobil veri tüm gün açık,Bluetooth açık saate ve en az 2 saat arabaya bağlı,qhd ve 120 hz) 4 saat 30 dk ekran süresini sadece yüzde 40 şarj tüketerek alabildim ekran kapalı sürem ise 11 saat olacak şekilde eski performansımı alabildim ertesi gün tekrar denediğimde sonuçlar yine aynı oldu aynı dertten müzdarip ve regi star ayarları açık arkadaşların da denemesini tavsiye ediyorum ben sorunumu çözdüm kim ne yaparsa yapsın demeden yardımcı olmaya çalışan herkese de teşekkür ederim hepinize iyi akşamlar sağlıcakla kalın...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 11:30 PM (Last edited 03-09-2025 11:31 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 11:37 PM in