cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One UI 7 Deneyimi: Hız, Akıcılık ve Gözle Görülür İyileştirmeler

(Topic created on: yesterday)
21 Views
MrBerkHD
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsung’un yeni arayüz güncellemesi One UI 7, kullanıcı deneyimini bir adım daha ileriye taşıyor. Güncellemeyi aldıktan sonra cihazımda **bleep** ettiğim yenilikleri ve performans gelişmelerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk olarak dikkat çeken şey, telefonun genel kullanımının daha hızlı ve akıcı hale gelmiş olması. Menü geçişleri, uygulama açılışları ve çoklu görev işlemleri artık daha seri ve pürüzsüz bir şekilde gerçekleşiyor. Bu akıcılık, kullanıcı deneyimini ciddi şekilde iyileştiriyor ve cihazı adeta yeniden keşfetmiş hissi veriyor.

Pil performansı açısından ise önceki sürümle arasında kayda değer bir **bleep** gözlemlemedim. Günlük kullanımda pil süresi benzer şekilde devam ediyor; bu da zaten yeterli olan batarya optimizasyonunun korunduğu anlamına geliyor.

Dikkat çeken bir diğer gelişme ise ekran çözünürlüğü tarafında. FHD modunda görüntüler artık daha net ve canlı görünmeye başladı. Bu durum, Samsung’un yazılımsal iyileştirmelerle görüntü işleme algoritmalarında yaptığı değişikliklerden kaynaklanıyor olabilir. Özellikle uygulama arayüzleri daha keskin ve okunaklı hale gelmiş.

Uygulama performanslarında da belirgin bir artış söz konusu. Hem sistem uygulamaları hem de üçüncü taraf uygulamalar, daha sorunsuz çalışıyor. Animasyonlar daha dengeli, uygulamalar arası geçişler ise çok daha stabil.

Genel olarak One UI 7, performans açısından büyük bir sıçrama yapmış. Bu değişikliklerin kapsamı oldukça geniş ve kullanıcıyı memnun eden cinsten. Samsung’un arayüz tarafındaki bu gelişimi, markanın yazılıma verdiği önemin bir kanıtı niteliğinde.

3 Comments
Galaxy S
en üst model tabletini kullanmama rağmen hala gelmedi şu güncelleme
bariba
Beginner Level 2
Galaxy S
Pil performansı yüzde 10 artmış diyebilirim.
sadimx
Active Level 5
Galaxy S
Ekran daha canlı gözüktü .. daha renkli güzel olmuş
0 Likes