Original topic:

S24 one ui 7

(Topic created on: 04-19-2025 12:08 AM)
204 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

6 aydır one ui 7 gelmedi samsung güncelleme konusunda başarısız S25 satılsın diye one ui 7 güncelleme gelmiyor o kadar para veriyoruz bir one ui 7 vermiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun samsung?

16 Comments
Galaxy S
Pardon yaaa
0 Likes
8787434
Active Level 6
Galaxy S
Sorun yok hocam
0 Likes
Galaxy S
Pardon 14 nisan 4 mayıs arası s23 plus
0 Likes
Galaxy S
Yalnış sordum
0 Likes
8787434
Active Level 6
Galaxy S
Aga bizle dalga geçen şirketi kimse kusura bakmasın trollerim
0 Likes
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
@S24Kullanıcısı " ya yazılımda problem çıkmış ben yakından takip ediyorum güncellemelerini hepsi askıya alınıp geri çekilmiş demek gözden geçen bir hata var, ve yazılım güncellemesini geç gelmesine şaşırmadım çünkü ülke ülke dağıtılıyor bilmeyenler için ve modelle göre başka günlerde geliyor. Samsung Kore'de üretilen bir mal ve Apple gibi hızlı olmayabilirler ama iyi ki bu yolu seçmişler bakın yazılımda hata çıktı bütün ülkelere dağıtılmadan önce bunu yakaladılar ve düzeltmek için hızlı çalışıyorlar yani biraz sabredin yakında gelecek sadece yavaş ve dikkatli çalışıyorlar, ve güncellemeyi 23 Nisan'dan Mayıs ayına kadar dağıtılacağı bekleniyor S24 serisi öncelikle oradan daha eski modeller ve A serisine sunulacak. ön tepkili davranmayalım onlarada insan bende sabırsızım ama beklemek dışında başka bir seçeneğim yok. " bunu baska bir posta yazmıştım ama olay aynı o yüzden **bleep** etmiyor
0 Likes
Members_pDRXI40
Beginner Level 2
Galaxy S
Valla hiç vermese genellikle almam s25 Ultra iğrenç olmuş hele kalemin yeri tam bir fiyasko öyle egimmi olur samsung desinatorlere para vermiyor mu xiomiye baksin huawei baksin tam bir komedi s teknoloji deviymis güleyim de boşa gitmesin beceriksiz milyonlarca kullanıcıya çıkıp da bir açıklama yapamayacak kadar aciz bir şirket
0 Likes