Original topic:

Exynos berbat bir mobil işlemci

(Topic created on: 10-06-2025 09:02 PM)
291 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

Kendim ve çevremde gözlemlediğim kadarıyla exynos işlemciler enerji verimliliğinde berbatlar. Optimizasyon tarafindada sorunlular. 2400 serisi de buna dahil. Mediatek ve snapdragonun ölüsü yeter. Exynos işlemciler pili adeta sömürüyor. S24 serisi bu yüzden 1 gunceleme daha alıp çöp olacaklar. One ui 8 de bile cortladi bu exynos 2400 Ler Samsung en büyük hatasını s serisinde exynos kullanmakla yaptı ilerleyen serilerde bu hatasında ısrar etmez umarım. S25 fe alacaklar kesinlikle bu telefondan uzak dursun exynos pişmanlıktır.

0 Likes
15 Comments
Egeeeee
Active Level 1
Galaxy S
tamamdır haber edersin
OnurA55
Active Level 5
Galaxy S
Bu Exynoslar üst segmentte sorunlu galiba 2 tane orta segment Exynoslu cihaz kullandım ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
A35te de sorunluydu pili çok tuketiyordu onuda deneyimledim
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy S
Hayır bende tüketmiyo
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy S
Aynen öyle
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 5
Galaxy S
Ben memnunum
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S24 kullanıcısı olarak Katılıyorum
HKN006
Active Level 9
Galaxy S
Her defasında söylüyorum ama anlayana kendi işlemcilerine güvenseler s25 serisine sd yerine koyarlardı ama a serisi fe ye koyuyorlar ucuz sat gitsin arkasında da durmuyorlar a35 de pubg de 45 fps de drop yiyor kaç yıl önce çıkan x3 pro hâla taş gibi 60 fps oynatıyor
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Katılıyorum hocam zaten s24 serisinde kullandıkları exynos 2400 lerden aldıkları olumsuz geribildirimlerden korktukları için s25 de buna cesaret edemediler. Ama fe yi yine kurban ettiler. 25 fe alanlara şimdiden geçmiş olsun ..
0 Likes