Original topic:

Mobil Veri Kullanımı Aşırı Derece Pil Tüketimi

(Topic created on: 10-07-2025 10:25 PM)
180 Views
SysTheMore
Active Level 10
Options
Galaxy S

S24 Ultra cihaza sahibim son gelen Android 16 ONE UI 8 sürümü güncelledim. Cihaz uygulama geçişleri olsun hızlı animasyonlar olsun ONE UI 7 daha iyi olmuş ama Veri kullanımını acınca öyle bir pil yiyorki ben şaşırdım buna bir sıkıntı söz konusu büyük sıkıntı pil sağlığım iyi düzeyde samsung bunu acil şekilde cözmen gerek dışarda veri mobil kullanamıyorum...

11 Comments
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy S
Veri tasarrufu açmayı denedinizmi?
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Acsan ne olucak su gibi gidiyor pil telefondan cok ama cok menmundum taki ONE UI 8 güncelleyene kadar mobil veri su gibi içiyor ne yaparsan yap
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy S
Son gönderime bakın .)
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
6 saat civarı ekran süresi veriyor mobil veride. Wi-Fi de bu 8 buçuk 9 saatlere çıkıyor. Yani neredeyse %50 fazla sarj yiyor mobil veri
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Aynen öyle wifi kullandığımda pil bu 1759865509890.jpg
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Operatörle de ilgisi olabilir. 5g yi kapatıp denedin mi? Çünkü ilk günlerde daha fazla harciyordu baktm 5g açıkmış. Ayrıca ben özel dns kullanıyorum
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
5G derken Türkiyede daha 5G yok
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Olup olmaması önemli değil ki mobil ayarlarsa 5g aktifse cihaz daha fazla çekim alanı tarayacaktır 5g bulana kadar
0 Likes
Katarli
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef samsung cihazlarda wifi kullanmak daha mantıklı mobil veri genelde daha çok şarjı yiyor ve tlfnu ısındırıyor.
0 Likes