- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24 Ultra cihazım var ve dünyanın en çöp kamerasına sahibim. Bu pişmanlık eserinin kamera ayarları nasıl olmalı arkadaşlar ? Sabah akşam ayar mı yapacağız telefona anlamadım gitti. Ayarlarımın hepsini ekran görüntüsü olarak ekledim.
- « Previous
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 03:04 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 03:08 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Zaten bilmediğim için diyorum ya senin hangi ortamda çektiğinde benim hangi ortamda çektiklerim aynı değil ikisi farklı diye aynı evde yaşıyoruz da haberim mi yok yani bu kadar Nasıl başarıyorsun arada bir değişiklik olsun diye mi yapıyorsun Yoksa genelde de böyle misin 😂 Hatta yorumuma yanıt vermeyi bile bilmiyorsun gidiyorsun üstte yazıyorsun Git önce bir kullanmasını öğren de
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 07:15 AM in
Galaxy SiPhone 15 pro max cihazdan geçmişsiniz yanlış okumadıysam. Dünyanın en iyi ayarlarını da önersek size elmanın verdiği kaliteyi almanız imkansız hakkınız da var. Cihazı kamera olarak değerlendirdiğinizde elmanın yanından bile geçemez o bariz.
Çevremde çok insan var elma kullanan ve hepsiyle de savaşıyorum direniyorum ama kamera konusunda yüzümü eğmek zorunda kalıyorum. Kısaca elmanın verdiği kaliteyi siz asla alamazsınız bu cihazda en azından bu cihazda. En büyük temennim Samsungun ileride kamera olayına gerçekten daha çok mesai harcaması. Kullanılan malzeme lens hepsi kaliteli ancak optimize olmaya gelince sınıfta kalıyor. Umarım bilgilendirici olmuşumdur. Saygılar.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 11:11 AM (Last edited 06-03-2024 11:12 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 11:13 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Ali galaxsy a12 nacho ya öyle güzel cevap vermişsin (iyi günler hocam size) tebrikler gardaş
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-03-2024 12:19 PM in
Galaxy S
- « Previous
- Next »