cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 kamera ayarları nasıl olmalı

(Topic created on: 06-03-2024 12:22 AM)
13823 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 Ultra cihazım var ve dünyanın en çöp kamerasına sahibim. Bu pişmanlık eserinin kamera ayarları nasıl olmalı arkadaşlar ? Sabah akşam ayar mı yapacağız telefona anlamadım gitti. Ayarlarımın hepsini ekran görüntüsü olarak ekledim. 

image

image

image

image

image

image

image

image

47 Comments
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Bak benim güzel kardeşim Ben bir yazılımcıyım yıllardır bu işin içerisindeyim bir kameranın Yapay Zeka destekli olup bunun arka planda Yaptığı tüm ara belleklemeleri ve paket içeriklerinin hepsini ben biliyorum Hatta benim yaptığım projelerin Bir tık benzeri desem abartı da Söylemiş olmam Fakat sadece bir monitör ekranını çekerken bile bu kadar kalitesiz çekmesi Bu benim kullanamadığım değil cihazın yapamadığı anlamına gelir şimdi neden şimdi profesyonel moda açıp fotoğraf çekiminde O zaman senin Fotoğraf çekmeyi bilen bir arkadaş olman gerekiyor teknik detayları bilmen gerekiyor ama normal standart çekimde köylü bile olsa hayatına telefon görmemiş bir insan bile olsan ortadaki denk lan şort tuşuna bastığın anda sana en güzel görseli vermek zorunda bu telefon vermiyorsa ben ne yapabilirim gidip telefon içine Java kurup onun üstüne iOS işletim sistemi mi koyayım Ne yapayım yani söylediğin şey de haksız değilsin ama standart bir üçüncü tarafı kullanıcının ortadaki sadece denklanşör tuşuna basıp ve sırf güzel çeksin diye sabah akşam ayarlar kurcallamaması hoş değil Ben isterim ki sen bu telefonu hiç ayar yapmadan on numara kullandı mükemmel kullan çok rahat ve çok mutlu bir şekilde kullanmanı ben senden daha çok isterim senin mutluluğunu Ben daha çok isterim Ama neden sen bunu yapmak zorundasın veya ben Neden bunu yapmak veya başkası Neden bunu yapmak zorunda ben bundan bahsediyorum yani umarım anlatabilmişimdir Yani gelip de postun altına kullanmayı bilmiyorsan şöyle böyle deme senin fotoğraf çektiğin ortam mekan farklı benimkisi farklı senin bir kameradan beklemiş olduğum performans farklı Benimki de farklı üçüncü taraf kullanıcıyız önce Neyi savunduğunu bil Ondan sonra yorumunu yaparsın Sana kimse yorum yapma demiyor çünkü
0 Likes
Hamza03
Active Level 5
Galaxy S
Benim ne ortamda fotoğraf çektiğimi nereden biliyorsun, işimi nereden biliyorsun? Bu bir önyargı değil mi?
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S

Zaten bilmediğim için diyorum ya senin hangi ortamda çektiğinde benim hangi ortamda çektiklerim aynı değil ikisi farklı diye aynı evde yaşıyoruz da haberim mi yok yani bu kadar Nasıl başarıyorsun arada bir değişiklik olsun diye mi yapıyorsun Yoksa genelde de böyle misin 😂  Hatta yorumuma yanıt vermeyi bile bilmiyorsun gidiyorsun üstte yazıyorsun Git önce bir kullanmasını öğren de  

0 Likes
ebusah
Active Level 5
Galaxy S
hocam günaydın öncelikle.
iPhone 15 pro max cihazdan geçmişsiniz yanlış okumadıysam. Dünyanın en iyi ayarlarını da önersek size elmanın verdiği kaliteyi almanız imkansız hakkınız da var. Cihazı kamera olarak değerlendirdiğinizde elmanın yanından bile geçemez o bariz.
Çevremde çok insan var elma kullanan ve hepsiyle de savaşıyorum direniyorum ama kamera konusunda yüzümü eğmek zorunda kalıyorum. Kısaca elmanın verdiği kaliteyi siz asla alamazsınız bu cihazda en azından bu cihazda. En büyük temennim Samsungun ileride kamera olayına gerçekten daha çok mesai harcaması. Kullanılan malzeme lens hepsi kaliteli ancak optimize olmaya gelince sınıfta kalıyor. Umarım bilgilendirici olmuşumdur. Saygılar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
aç izle s24 ultra ile 15 pro maxin kamerası neredeyse aynı yani tam aynı demeyelim de çok benzer çıkıyor bazen 15 pm bazen s24 u daha iyi çekiyor bide yanından geçemez diyor yuh yani evet optimizasyon sorunları olduğu doğru ama işte onu yapsalar 15 pro maxi kamerada ezip geçecekmiş demekki
0 Likes
ebusah
Active Level 5
Galaxy S
:) iyi günler hocam size
Galaxy S

Ali galaxsy a12 nacho ya öyle güzel cevap vermişsin (iyi günler hocam size)  tebrikler gardaş

Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Hayır hayır kızmayın. O kadar kötü değil. İyi yanları da var. Sensör küçük ama onu telafi etmişler. Kumlanma var ama buna rağmen daha fazla detay yakalanabiliyor. Foto işleme zayıf ama yapaylık ve çamurlaşma azaltılmış. Bir de yakında kamera güncellemesi gelecek. Daha iyi olacağını umuyorum.
0 Likes