cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Süper hızlı şarj

(Topic created on: 06-03-2024 08:05 PM)
426 Views
Buhara15
Active Level 3
Options
Galaxy S
S22 ultra android 14 samsung 6.1 yüklü.. süper hızlı şarj açık iken amper uygulamasi ile kontrol ettiğimde 45 watt adaptör ile 5600-6000 mA arası şarj ediyor ve telefon 39-40 derece oluyor.🌡 Bu makul bir deger mi
(Süper hızlı şarj kapali iken 1,5-2 saatte ediyor haliyle uzun sürüyor) Özellikle bu aralar hava çok sıcak dahada etki ediyor. %75 ten sonra 33-35 dereceye kadar geri düşüyor. Batarya fazla ısınıp soğuduğu için pil sağlığını çok etkiler mi
ölçüm yaptığımda yaklaşık 2 yıl sonunda pil sağlığı %91 çıkmıştı...

image

4 Comments
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ben telefonumu kışın almıştım kışın ısınma sorunu vs yoktu şarj ederken falan ya da çok azdı her hızlı şarjda olduğu gibi. Havalar ısındı telefonda ısınmaya başladı.
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Evet bazen kapatıyorum hızlı şarjı ama iş gereği hızlı dolsun diye tekrar açıyorum ve genelde şarjda kullanmıyorum internet falan kapali oluyor ama yinede hissedilir derecede ısınıyor.. samsung bu batarya ve hızlı şarj olayına bir çözüm bulamadı gitti yıllardır. Diğer markalar gibi 120 watt falan olsaydı kesin çırağan sarayı gibi yanardı
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Kanka diğer markaların telefonlarıda hızlı şarj esnasında ısınıyo zaten ısınmasıda gayet normal o kadar elektriği bize verseler bizde ısınırız mesela ablamın telefonu xiaomi 67w şarjda alev gibi ısınıyo. Markalar bence soğutma işini çözmeleri lazım
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Gayet normal,havalar ısınınca artar 👍
Ben s21 ultra kullanırlen 2 farklı hızlı şarj seçeneği vardı,keşke kaldırmasaydı samsung bu özelliği.