cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 kamera ayarları nasıl olmalı

(Topic created on: 06-03-2024 12:22 AM)
4775 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 Ultra cihazım var ve dünyanın en çöp kamerasına sahibim. Bu pişmanlık eserinin kamera ayarları nasıl olmalı arkadaşlar ? Sabah akşam ayar mı yapacağız telefona anlamadım gitti. Ayarlarımın hepsini ekran görüntüsü olarak ekledim. 

image

image

image

image

image

image

image

image

47 Comments
mş
Active Level 7
Galaxy S
Şu akıllı optimizasyonu yerinde olsam minimum uzun süre tutunca telefonu elim titriyor ve o kadar sabırlı değilim
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Kapatayım hocam madem. De sorun bununla düzeleceğini sanmam
0 Likes
mş
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bu tarz ayarlards hızlıca foto çekemiyorsun, birde benim gibi foto modu sessizdehse foto çekip çekmediğini anlamak zor olabilir
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S

Hocam doğrudur da bu sefer AI'ın bir avantajı kalmıyor. Zaten kamerası  AI biraz birşeyler katıyor kapatınca da sonuç düşük ışıkta piksel piksel. 

Galaxy S
Hocam maksimum kullanın en iyi kalite verecektir
mş
Active Level 7
Galaxy S
Hee iyi bir foto çekeceğin zaman aç hocam ama ani fotolar için kapalı tutuyorum geçen kalkış yapan bir uçağı bunun sayesknde çektim mesela yer Sabiha gökçen havalimanı tünel girişi, uçak üstümden geciyordj
Galaxy S
Otomatik fps yerine 60 seçin bariz farklılık olacaktır onun haricinde ben pek oynamadım hocam s24 ultra kamerası neden leş dediniz çok iyi diye biliyorum
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S

Hocam telefom foto çekmiyor ki. Ben S3 miniyle de çekip AI ile güzelleştiririm cihazın ne artısı var ki ? 15 pro max'den geçtim yani pişmanım demeye başladım daha 5. Günüm geri de dönemeö zaten

Galaxy S
Hocam kamera bakımında tek **bleep** ai bence başka **bleep** yok bir de zoom