cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 kamera ayarları nasıl olmalı

(Topic created on: 06-03-2024 12:22 AM)
13839 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 Ultra cihazım var ve dünyanın en çöp kamerasına sahibim. Bu pişmanlık eserinin kamera ayarları nasıl olmalı arkadaşlar ? Sabah akşam ayar mı yapacağız telefona anlamadım gitti. Ayarlarımın hepsini ekran görüntüsü olarak ekledim. 

image

image

image

image

image

image

image

image

liann44
Active Level 6
Galaxy S
Yapay zeka destekli foto kankam
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Düşük ışıkta gece modunu kullanman daha iyi ama
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Değişen yok. İşaretledim yazdım hatta senin dediğin ayarlar ve benim ayarlar. **bleep** 020240603_012740_1000038811_1717367426.jpg20240603_012842_1000038812_1717367327.jpg
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
-Düşük ışık sadece monitör ışığı var görüldüğü gibi.
0 Likes
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Baş belası keskinleştirme var ya... Onu azaltmak isterseniz kamera asistan ayarlarından foto yumuşatmayı orta yapabilirsiniz.
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hocam bakın gerçekten o kadar sinirlendim ki anlatamam Bu sinirimi Yani şöyle ben bu telefon alalı Şu an 6 günüm ya da 5 günüm emin değilim Ama şöyle net bir şekilde iPhone'dan daha güzel fotoğraflar çekiyor onda lafım yok ama telefonun sürekli şu an kılıfsız kullanıyorum kılıfım kargoda geliyor telefonun arkasında sürekli böyle sıcaklık değil de ılım'a var Yani sürekli ılık bir sıcaklık var telefonda yani fotoğraflarda ben bundan 15 yıl önce çıkmış iPhone 5 Olur veya Samsung Galaxy S3 olur Ben bunlarla herhangi bir fotoğraf çekip herhangi bir fotoğraf düzenleme uygulaması veya programı indirdikten sonra HDR efekti bastıktan sonra emin olun bana Aynı fotoğraflara çıkaracağına adım kadar eminim Aynı olmasa bile çok yakın bir deneyim vereceğinden eminim Ve ben şunu düşünüyorum şimdi en pahalı iPhone'u da kullandım şu an en pahalı Samsung'u da kullanıyorum Ben sabah akşam bu telefonlara ayar yapmak zorunda mıyım ben sabah akşam bunları düşünmek zorunda mıyım ben dışarı Çıktığım zaman Fotoğraf çekeceğim zaman bunun kötü mü yoksa iyi mi çıkacağını düşünmek zorunda mıyım yani ben bu sorunlarla neden uğraşmak zorundayım ben bunu kendime şu an sordum telefonu şu an Yere Vurup kırasım geliyor ve inanın içi gözüme gelmez Sadece insanlar bana ulaşamaz diye yapmıyorum Yani İnanın ki durumu bu kadar ciddi
Hamza03
Active Level 5
Galaxy S
Bence çok iyi bir kamerası var kullanamıyorsanız sizin sorununuz. Kötülemeyin ben kaç aydır kullanıyorum gayet güzel
Bir atasözü vardır "oynayamayan gelin yerim dar eteğim kısa dermiş "
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S

Yani şu yorumu yapan Hamza adında bir standart kullanıcı olmasa Belki biraz bu  ama fanboy gelmiş diye yorumladım şu forumda çözüm harici konuşan denk geldiğim  kameraya iyi diyor😂 

0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
+ s24 ultra sorunları adı altında 4 konu açmış öngörüm bu kadar mı tutar hAMza seni :)
Hamza03
Active Level 5
Galaxy S
Yahu illa ki sorun olur. Dikkat ederseniz uygulama ile ilgili konu açtım. Isınma diye açtım ama daha sonra birkaç haftada bu sorun düzeldi diye yorumlarda belirttim. Açtığım konu kamera ile ilgili değil. Almayın kardeşim o zaman. Gidin satıp iPhone devam edin.
0 Likes