Ben çok bilemedim o yüzden View Post
Ben çok bilemedim o yüzden View Post
Subat guncellemesi geldı🙌🏿 View Post
BazılarıOlmadı View Post
Samsung s21 ultra kullanıyorum böyle saçmalık yok şarj çabuk bitmesi yetmezmiş gibi şarja taktın mı 3 saate şarj oluyor ekran açık süresi o kadar... View Post
Bu gün trabzon forum avm de bulunan SAMSUNG bayisinde s26 Ultranın privacy display özelliğini denedim gerçekten muhteşem birşey. Videosu... View Post
Samsung kendi kamera uygulamasında ekran kap kara oluyor bu sorun yeni gelen güvenlik güncellemesinden sonra ortaya cıktı yaşayan var mı bu sıkıntıyı... View Post
Birden çok samsung telefonum olduğu için değiştirerkek durmadan hattımı bir ona bir buna takıyorum endişem hat yeri durmada tak çıkar sorun olur mu... View Post
İphone13 den Galaxy S26 ultraya geçtim ancak bazı sorunlar yaşıyorum. Telefonumun ekranı açıkken bildirimlerimi ayrıntılı ekranım... View Post
2 günlük cihaz dün( mobil veri) ve bugünün(wifi) durumu,bu şekilde devam edermi, yoksa dahada iyileşme olurmu. View Post
Arkdaslar s26 ultra yada s25 ultra hangi alım bana yardımcı olursanız....orta da ne **bleep** var.. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1497 | |
| 1034 | |
| 818 | |
| 812 | |
| 775 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 24 | |
| 23 | |