cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra Wifi arama çalışmıyor

(Topic created on: 11-06-2024 09:29 PM)
255 Views
Samsung_XpOtTUM
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar  

Samsung galaxy s24 ultra kullanıcısıyım. Şu an yurtdışındayım ve cihazımda sim1 olarak yabancı ülke operatörün ait e-sim kullanıyorum ve sim2 olarak da Türk Telekoma ait sim kart kullanıyorum.

2 hafta öncesine kadar sim2den Türk Telekom üzerinden wifi arama yapabiliyorken şimdi maalesef yapamıyorum.

Ama bu sim2 kartını iphone cihaza taktığımda wifi arama yapabiliyorum.

Fakat farklı bir Samsung cihazda daha denediğimde wifi arama maalesef yine  olmuyor.kısacası iki adet farklı Samsung cihazda deniyorum çalışmıyor ama iphoneda çalışıyor.genel olarak Samsung yazılım problemi mi bu acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung_XpOtTUM,

Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung_XpOtTUM,

Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes