cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra

(Topic created on: 10-23-2024 10:54 AM)
315 Views
faruk6535
Active Level 7
Options
Galaxy S

Mrb arkadaşlar ben yurtdışı S23 ultra kullanıyorum yaklaşık 1 yıldan fazla ama kayıtsız kullanıyorum 4+4 hakkım bitti 1 aydır yedek telefon kullanıyorum A30S telefonumu wifiye bağlanıp kullanıyorum server kayıt yapacaktım oda pek güven vermediği için yapmadım yurtdışı S23 ULTRA kullanan arkadaşlar server kayıt yapanlara söylüyorum rica etsem yardımcı olurmu server kayıt sıkıntısız güncelleme alıyormu Samsung pass çalışmıyor ve güvenli klasör çalışmıyor diyorlar doğrumu acaba bide uzaktan.da server kayıt yapılıyor diyorlar bide telefon sıfırlanıyor mu acaba YouTubeden izledim taşınabilir mobil wifi alın wifi araması ile çalışıyor denedim İmea gitmeyen telefonda uçuş moduna aldım wifi araması çalışıyordu arama yapılıyor arama alıyor ama İmea gitmiş telefonda olmuyor wifi araması devre dışı server kayıt güvenirmi şimdiden teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
yok yasamadim

View solution in context

0 Likes
11 Comments
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
bende pass ve guvenli klasor calisiyor ben de yurt disindan almistim eger kaliteli is yapan birine yaptirirsaniz sorun olacagini sanmiyorum
0 Likes
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
Peki sıfırlanma oldumu
0 Likes
Solution
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
yok yasamadim
0 Likes
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
Yani dediğim şey server kayıt yaptığında telefon fabrika ayarlarına geri döndümü
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
yok sifirlanmadi ve simdiye kadar tum guncellemeleri aldi sadece yapan adam bana usb debugging ayarini acma dedi
0 Likes
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
Nerede yaptın sen ben sıfırlanıyor diye yapmıyorum bide Samsung pass çalışmıyor diye
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
kayseride yaptirdim ben
0 Likes
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
Tmm kardeşim tşk ederim verdiğin bilgiler için 😊🙏
0 Likes
ARDAEFEGRP38