Original topic:

S24 Ultra Soluk Renkler

(Topic created on: 02-06-2024 10:39 AM)
537 Views
BlackTR
Active Level 2
Options
Galaxy S
Yaklaşık 1 hafta önce s20+ dan s24 ultraya geçtim. Fakat daha cihazı kurmadan bile ekrandaki renklerin aşırı soluk durduğunu farkettim. Güncelleme vardır yapınca çözülür diye düşündüm ama henüz bir güncelleme gözükmüyor. S20+ un ekranı ve renkleri bile bu telefondan çok daha iyi görünüyor. Bu bütün s24 serisi için mi geçerli yoksa benim cihazında sorun mu var? Kullanıcılar yardımcı olabilir mi?
19 Comments
Canonder
Active Level 7
Galaxy S
Kamerada bile öyle daha doğal bir çekim yapıyoruz artık eskisi gibi yapay renkler vermiyor
0 Likes
Galaxy S
Bunun gibi sorunlar doğrudur ama Samsung bu sefer ekran konusunda değişime uğradı hadi hayırlısı guncellemelerle düzelir diye düşünüyorum :)
0 Likes
YOYUYO
Active Level 4
Galaxy S
Bunun sebebi s24 serisinde kullanılan yansıma önleyi corning gorilla glass koruması. İlk bu cihazlarda denendi ve telefon karşılaştırmalarında videolarda da az çok **bleep** ediliyor.
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
6 sene önce kullandığım s9+ ekranı şimdiki telefonları tokat manyağı yapar. Qhd ekranı vardı. Herkes görüntüsüne hasta oluyordu. Bildiğim kadarıyla s20 e kadar böyle gitti. Ondan sonra ekran kalitelerini düşürdüler.
Galaxy S
S2x ve S2x+ cihazlarda FHD+ ekran, ultra modellerde WQHD+ ekran kullanıldı. Şimdi S24+ da WQHD+ ekrana sahip
Newmeram
Beginner Level 2
Galaxy S
Soluk rank hatasi bende de var. Bu bir ozelllk degil hata
Galaxy S
https://www.google.com/amp/s/www.chip.com.tr/amp/haber/samsung-galaxy-s24-kullanicilari-ekranin-solu...

Şu sorunu yaşıyorum. Samsung A34 ün renkler bile daha güzel 🫤 Nereden aldım S24 Ultrayı! Rezillik
0 Likes
karamustafa
Active Level 1
Galaxy S
Bendede aynı sorun var soluk renkler.. s23 ultranın yanında s 24ultranin ekranı cansız ve soluk görünüyor
0 Likes
karamustafa
Active Level 1
Galaxy S
Servise gönderdim telefonu bakalım ne olacak
0 Likes
Galaxy S
Aynı hepsi
0 Likes