cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Soluk Renkler

(Topic created on: 02-06-2024 01:32 AM)
2464 Views
BlackTR
Active Level 2
Options
Galaxy S
Yaklaşık 1 hafta önce s20+ dan s24 ultraya geçtim. Fakat daha cihazı kurmadan bile ekrandaki renklerin aşırı soluk durduğunu farkettim. Güncelleme vardır yapınca çözülür diye düşündüm ama henüz bir güncelleme gözükmüyor. S20+ un ekranı ve renkleri bile bu telefondan çok daha iyi görünüyor. Bu bütün s24 serisi için mi geçerli yoksa benim cihazında sorun mu var? Kullanıcılar yardımcı olabilir mi?
19 Comments
Galaxy S
Ayarlarda ekran kısmında, ekran modu sekmesinde canlı mı doğal mı seçili?
0 Likes
BlackTR
Active Level 2
Galaxy S
Her iki modu da denedim, maalesef ekran moduyla alakalı birşey değil. Diğer cihazdaki renkleri kontrast ayarlarıyla dahi yakalayamıyorum
0 Likes
Galaxy S
Hocam sanırım S24 serisinin ekranında samsung bir şeyleri değiştirmiş fakat ne olduğunu anlayamadım. İnternetteki değerlendirmelerde ekranın çok iyi olduğu söyleniyordu. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp sorun veya internette araştırın. Bazı kullanıcılar da düşük parlaklıkta yeşil çizgi sorunuyla karşılaşıyormuş sanırım. Muhtemelen ekranla ilgili sorunlar varsa yazılım güncellemeleriyle düzeltilecektir
BlackTR
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yeşil çizgi vs varmi
0 Likes
BlackTR
Active Level 2
Galaxy S
Hayır çizgi yok, en azından şimdilik 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aman iyi bari
çılgınjoe
Active Level 2
Galaxy S
Hocam bende s24 ultra var çok garip bir rengi var dogru zamanla alisiyorsun tavsiyem adaktif renk tonu aç
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ekranla ilgili problem yok. Bilinçli olarak yapılmış. Bana göre daha iyi olmuş. Ama kişiye göre değişir. S23 ve önceki serilerde renkleri doğru vermiyordu zaten. Özellikle kırmızı rengi çok abartı derecedeydi. Bir ayar olsa daha iyi olurdu tabi . S24 de yansıma önleyici ekran kullanılmış. Dxomark'a göre en iyi ekranlı telefon seçilmiş.Tavsiyem göz rahatlığı kalkanını açman ve gelişmiş rahatlıkı açman.
0 Likes