cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Kamera Video Problemi

(Topic created on: 05-21-2024 08:54 AM)
727 Views
Hrn57
Beginner Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce aldığım S24 Ultra cihazımda yeni bir problem keşfettim. Kamera uygulamasını açtığımda video modumda telefonu dik tutarken sağa yukarı hareket ettirdiğimde görüntüde titreme ve videoda arı vızıldaması gibi bir ses geliyor. Aynı şekilde telefonu yatay tuttuğumda, yan tuşlar yukarıda olacak şekildeyken bu seferde sola yukarı hareket ettirdiğimde yine aynı sorun oluşmaktadır. Bu sorun üzerine yetkili Samsung servisine götürdüm cihazı ve kendilerine bu sorunu canlı göstererek anlattım. Servis kaydı oluşturdular ve ben cihazımın daha 3 aylık olduğunu söyleyerekten cihaz tamiri istemediğimi, cihazın değişimini talep ettiğimi ilettim. Samsung genel merkezdeki teknik ekip geri dönüş yaptı ve servis kaydı notuna şu notu düşerek değişim talebimi reddetti. İlgili yetkili talep eder ise servis fişini gösterebilirim.

"Optik görüntü sabitleyicisinin doğal çalışma prensibidir. Arıza yoktur. "

Size soruyorum arkadaşlar. Ekteki videoda gerçekten bir arıza yok mu gerçekten? Yok diyorsanız ben bir göz doktoruna randevu alacağım. Gözlerimde bir sorun var galiba.

6 Comments
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Vay be ilk kez böyle bir şey gördüm. Benim telefondaki optik görüntü sabitleyici neden böyle değil o zaman eyyy Samsung. Hocam bi ihtimal yazılımsal olabilir mi acaba telefonu sıfırlayıp yeniden kurdunuz mu?
Hrn57
Beginner Level 3
Galaxy S
Denemezmiyim. Denedim. Fabrika ayarlarına getirdim olmadı. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum yoksa birçok kişide olurdu. Donanımsal bir sorun.
0 Likes
ONUR_61
Active Level 3
Galaxy S
Bende de ayni problem oldu tamemen ayniydi sag tarafa kayit yaparken oluyordu mecidiyekoy samsung kvk ya goturmustum 4 gun sonra yeni cihaz verdiler tekrar talepte bulunun
fiondrak
Beginner Level 2
Galaxy S
Cırcır böceği girmiş kameraya çok sallama
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Bende de var. Tam anlattığın gibi. Vido çekerken o hareketleri yapmayacağız demek ki.
Hrn57
Beginner Level 3
Galaxy S
Kusura bakmayın optik görüntü sabitleyicisi yaptık ama görüntü biraz titriyor sabitlerken 😄