cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Ön kamerada fotoğraf ile video kalitesi arasındaki dengesizlik

(Topic created on: 4 weeks ago)
202 Views
zysms
Active Level 1
Options
Galaxy S

S24+ cihazı alalı daha 1 ay olmadı, telefonu ilk açtığımda ön ve arka kamerada ciddi bir kalitesiz çekme problemi vardı kamera uygulamasının verisini silerek ve sıfırlayarak arka kamerayı düzelttim fakat şuan hala ön kameradaki fotoğraf çekimiyle video çekimi arasında dağlar kadar **bleep** var ve video berbat bir kalitede. Hele insan yüzü çekiminde kumlu ve garip bir efekt koymuşsunuz gibi oluyor, fotoğrafa göre de daha flu bir görüntü oluyor. Yazılım güncellemesi vs güncellemeler de tam lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi ? 😞 

EK: Portre ve fotoğraf çekimi esnasında da ekranda takılma ve kasmalar oluyor.
8 Comments
laborant1271
Active Level 6
Galaxy S
Bende de sorun aynı ön kamera da pek sıkıntı yok da arka kamera videosu kameraya göre bin kat daha güzel açıkçası bana da çok garip geldi sanki yazılım hatası gibi duruyor
zysms
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle bi tutarsızlık dengesizlik var bir bende mi sorun var diye düşünüyordum servise de yollamak istemiyorum açıkçası bir çıkış yolu arıyorum yazılım güncellemesiyle de düzelmiyor 😞
0 Likes
laborant1271
Active Level 6
Galaxy S
Yok bence servise falan bulaşmayın gerek yok dediğim gibi yazılım hatası gibi duruyor eğer sesimizi duyurabilirsek düzeltilebilir belkide..
0 Likes
zysms
Active Level 1
Galaxy S
Pek inancım yok en azından kısa bir sürede hallolmayacak gibi görünüyor, ilgilenen de yok maalesef. Eski cihazım a50 o bile daha iyi çekiyordu, kamera işinde daha çok yolları var gibi görünüyor. Teşekkürler yanıtınız için.
laborant1271
Active Level 6
Galaxy S
Estağfurullah ben teşekkür ederim..ayrıca haklısınız benimde bu hususta bir umudum yok.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Sorununuzu Samsung ekibine iletmeniz gerekiyor hata raporu oluşturup detaylı bir şekilde Sorununuzu iletirseniz daha iyi aksiyon alırlar konu ile ilgili

Dediğiniz doğru genel bir sorun bu hatalar hala var ama eskisi kadar değil aydınlık ortamda kumlanma hala var bu sorun yazılımsal bir sorun
0 Likes
zysms
Active Level 1
Galaxy S
Hata raporu da oluşturdum, müşteri hizmetleriyle de konuştum 😄 Sonuç; rapora cevaben hep aynı şeyleri yazıyorlar hem zaten yaptıklarımı yapmamı dile getiriyorlar hem de servise yollamamı söylediler maalesef bir çözüm yok. Başka bu sorunu yaşayan var mı diye topluluktaki neredeyse alakalı her şeye baktım, benzer şikayetlere modların yazdığı çözümler bana yazılanlarla aynı şeyler, oralardan da bi çıkar yol bulamadım maalesef...
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S

Bu sorun bende baktım var ben genelde ana kamera kullandığım için beni fazla etkilemiyor ama deneyim açısından berbat bu konu mide bulandırıyor bu konu Güney Kore yollayacağım bunlar fazla ya anlamıyor daha  yapıyorlar 😂

0 Likes