cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Ultra Kamera Sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
167 Views
Haun55
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhabalar herkese iyi günler diliyorum. 

S24 ultra kullanmaktayım ve fotoğraf kalitesi son model bir telefon olarak gerçekten tatmin etmiyor. Fotoğraflar genellikle çamur gibi çıkıyor ve yapay zeka desteği olmasa tamamen çöp olacak. Bu sorun sadece bende mi var yoksa diğer s24 ultra kullanıcılarıda aynı sorundan muzdarip mi bir gönderi oluşturmak istedim. Bilgisi olan ya da düzeltmenin bir yolunu bilen arkadaşlar geri dönüş sağlarsa mutlu olurum, şimdiden teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Haun55,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Galaxy S
Bence gayet iyi , fotoğraf çekerken odağı iyi ayarlamak lazım otomatikte , mesela Manuel de çok başarılı, enstantaneyi iyi ayarlarsan çok başarılı fotoğraflar çıkıyor
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Manuel dediğin pro mode mu oluyor acaba?
Galaxy S
Evet
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Bir kaç deneme yaptım lakin daha kötü çektiğini gördüm sebebi nedir sizce?
0 Likes
MyronBolitar
Active Level 6
Galaxy S
Bir örnek atar mısın?
0 Likes
Haun55
Active Level 3
Galaxy S
Malesef sildim kötü çıktığı için 🫠
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Haun55,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes