cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA BATARYA SORUNU

(Topic created on: 08-05-2024 10:48 AM)
520 Views
JoeKessler
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Yaklaşık 1.5 ay önce kapalı kutu sıfır cihaz S24 Ultra 12/512 aldım. Öyle aman aman cihazı kullanmıyor olmama rağmen 5000 miliamperlik pilli cihazın şarjı su gibi gidiyor.

Full şarjdan saat 10.08'de çıkardım, saat şuan 10:42 ve şarjım 87ye düşmüş durumda bu durumu bir tek ben yaşıyor olamam herhalde 15-20 dakika içinde sadece müzik dinledim.
Bırakın aktif şekilde 7-8 saat ekran süresi 2-3 saat anca alabiliyorum maalesef.

Arka planda uygulama da yok arkadaşlar direkt olarak arka planda çalışıp cihazı yoran her şeyi kontrol ettim durum yine aynı
11 Comments
wozn06
Active Level 3
Galaxy S
bir sonraki güncelleme ile biraz daha optimizasyon gelebilir bir kişide de benzer bir sorun gördüm (tahminim o yönde)
Galaxy S
Yav arkadaşlar zaten Samsung telefonların hepsinde pil sorunu var ve böyle daha önce hiç görmedim ve hala adam akıllı pil güncellemesi yapmıyorlar a55 s23fe s24 s23ultra kullandım hepsinde aynı pil sorunu var su gibi içiyor şarjı ve Samsung hala duyarsız
OzkanBirak
Active Level 1
Galaxy S
Yazılım güncellemesi ile problem çözülene kadar pil ayarlarından light modu seçebilirsiniz (Türkçe'de nasıl yazılmış bilmiyorum işlemci performansı seçenekleri altındaki bir ayar) bu ayara hızlı ayara panelini aşağı çekerek de ulaşabilirsiniz. İşlemcinizin performansını bir miktar azaltacaktır ancak telefonunuz daha az pil tüketecek ve daha soğuk çalışacaktır. Ayriyeten Samsung Good Guardians uygulamasını apk mirror gibi güvenilir bir siteden indirerek (Galaxy Store Türkiye üzerinde mevcut değil maalesef) bu uygulama içerisindeki eklentileri de aynı siteden indirerek oradan işlemcinizin throttle sıcaklığı ve pilin neden hızlı azaldığı ile ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Bazı uygulamaları oradan 60hz seçerek çalıştırabilirsiniz.
abcxyz_qwerty
Active Level 6
Galaxy S
2, 3 saat alıyorsan telefonu servise ver hemen en iyisi.
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Batarya kalibrasyonu yaptığınızdan emin olun ve telefonunuzu kısıtlama olmadan kullanmaya çalışın çünkü samsung telefonları alındığı ilk zamanlarda bataryaları açılmamış oluyor ve bunu sizin telefonu performanslı kullanarak çözmeniz gerekiyor ayrıca telefonunuzu %20-30 arasındayken şarja takmaya çalışın
HamMeyva
Active Level 1
Galaxy S
Bu telefonlardaki en büyük sorun ekranları aşırı parlak ve aşırı güç tüketiyor 😅 parlaklığı otomatiğe aldığında pilin 2 kat daha uzun gittiğine şaşıracaksınız, ben de s24u kullanıyorum
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Herkes ne güzel sallamış kafasına göre bakıyorumda,
sendeki cihazda sorun var 2-3 saat ekran süresi alıyorsan,bunun yazılımla felan hiçbir alakası yok,serrvise göndermen en iyisi.

örnek ekran görüntüsü atar mısın?
Ben s24 ultra ile %100 kullanımda ortalama 10 saat ekran süresi alıyorum mobil veride kullandığım halde.
1722859557267_1722859557257_0.jpg
HamMeyva
Active Level 1
Galaxy S
Buyrun hocam 😅 niye sallayım yıllardır tecrübem samsungda, sizin 10 saat almanız cidden hafif kullanım ve düşük parlaklık istiyor.Bir de slack gibi bildirimlerinizin susmadığı uygulamalar varsa hayırlı olsun 1722881766133.jpg1722881766147.jpg
0 Likes
cemaall
Beginner Level 2
Galaxy S
Benimde genelde bu civarda1722885117918.jpg1722885117941.jpg