cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 batarya sorunu

(Topic created on: 08-05-2024 07:05 PM)
249 Views
attechmen
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba s23 de şarjınız yüzde 5 den sonra ortalama kaç dakika gidiyor sorum kısa ve net lütfen bataryanın sağlığı için yüzde 10-20 den sonra şarja takmalisiniz gibi cevaplar vermeyin öğrenmek istediğim tek şey şarjın %5 den sonra ortalama kaç dakika gittiği 

12 Comments
ozan_srhtt
Beginner Level 2
Galaxy S
Hocam %5 den sonrası maalesef maksimum 10 dk dayanmaktadır benim telefonum s23 ultra ve sonuç bu galiba belirli sorun var bu noktada
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler bu da demek oluyor ki malesef Samsung u tercih etmeyeceğim sanırım Xiaomi yi tercih edeceğim yada gidip 9 bin TL ye Samsung m34 modelini alacağım işin ilginç kısmı 9 bin TL lik m34 modelin de bu sorun olmayıp 25-30-40 bin TL Lik modellerinde bu sorun olması
ozan_srhtt
Beginner Level 2
Galaxy S
Ona bende kafa yormuştum normal şartlarda şarj konusunda zaten çok iyi bir model aktif kullanıyorum baya baya hemde şarjı çok iyi ama son dilimde özellikle %10 dan sonra sanki şarj önceden bitmişte hemen tlfn kapanıyor gibi yinede siz bilirsiniz iyi günler dilerim ..
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Nerdese tum s23 ailesinde olan durum normal yani 5 dk icindr kapanıyor
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bu normaldir olası durumlarda cihaz kendini korumaya alıyor gibi birşey.
attechmen
Active Level 3
Galaxy S
Normal bir durum olsa tüm telefonlarda olur
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Normalde 5 dakika güneş altında 1 dakika
Muhammedatlgn
Beginner Level 3
Galaxy S
5 deyken 4 dakika falan gidiyor s23fe kullaniyorum
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy S
Samsung s serilerinde 5 den sonra en fazla 2 dakika suruyor s serisinin hepsinde denedim hepsi ayni neden anlamadim