cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus

(Topic created on: 02-08-2025 07:47 PM)
281 Views
Daisy26
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 plus sizce nasıl alalı 2 gün oldu artık bu soruyu sormak için biraz geç kaldım ama 😅 olsun güzel gibi duruyor da işlemcisi exynos 2400 olduğu için şuan acaba 25 plus mı alsaydım diye bi düşünmüyorum degil aralarında fiyat farkı baya vardı daha fazla çıkamayacagım için bunu aldım 

39 Comments
Galaxy S
S24+ Şuan da daha iyi S25 serisinde hatalar varmış S25+ ile aralarında sadece işlemci farkı ve kamera farkı var gerisi aynı en iyisini yapmışsınız
akas00
Active Level 4
Galaxy S
exynoss 2400 kötü bir işlemci değil hocam ha sd gen 3 olsaydi turkiyede daha mi iyi olurdu tabi daha iyi olurdu. benim de kafamda aynı sorular vardı verimlilik acisindan cok iyi oldugu söylenemez ama kesinlikle yabana atılacak bir işlemci değil ayrica s25 islemcisi sd elitenin de test videolarinda exynoss2400 kadar ısındığını gordum. benim favorim su an sd 8 gen 3 ama maalesef sadece ultrada var. Hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanin.
Daisy26
Active Level 3
Galaxy S
Benim bundan önceki telefonum m52 işlemcisi snapdragon 778 3.yıla girdi telefon hala canavar gibi onu kardeşime verdim snapdragonu sadece ultraya vermeleri çok saçma ultra da aşırı pahalıydı umarım 24 plustan memnun kalırım çok yüklenmiyorum telefona zaten bir de pili 80 e kadar şarj ediyorum m52 de sınır 85 ti batarya açısından faydalı oldu bence siz nasıl kullanıyorsunuz?
akas00
Active Level 4
Galaxy S
hocam ben 80 e kadar kullanmiyprum 20 nin altina dusmemesinw dikkat ediyorum bi de eger işim acele değilse hızlı sarji açmıyorum. ben de s24 kullaniyorum ve evet sd ile gelmemesi çok saçma. sadece abd ve canada da var maalesef sd s24. Ve bence snapdragonlu s24 tüm dünyada satışa çıksaydı s25 çok az satılırdı.
0 Likes
akas00
Active Level 4
Galaxy S
m52 de de mi 85 e kadar sarj ettiniz 3 yıl boyunca hocam ?
0 Likes
Daisy26
Active Level 3
Galaxy S
Evet m52 de s24 gibi 3 seçenek yoktu bir seçenek vardı 85 e kadar şarj edip şarjı kendiliğinden durduruyordu hep o şekilde kullandım 85 e kadar olan şarjla tüm günü çıkarıyordum bu rakam s24 de 80 olarak gelmiş bende yine bu şekilde kullanıyım dedim şarjı 100 e kadar doldurmak batarya döngüsü açısından iyi değilmiş diyor çoğu yer daha çabuk tamamlıyor batarya döngüsünü fakat 80 de de 1 günü çıkarırmıyım emin değilim telefonu alalı 2 gün oldu daha tam oturmadı ama batarya çabuk gidiyor gibi umarım böyle kalmaz
akas00
Active Level 4
Galaxy S
hocam batarya 1 ila 2 ay arasında optimize olur diye biliyorum. ben okulda olduğum ve mobil veride olduğum için büyük ihtimalle 80 ile günü cikartamayacagim
0 Likes
Daisy26
Active Level 3
Galaxy S
Bende o şekilde biliyorum umarım öyle olur şuanlık %80 ile bir günü hayatta çıkartamam çünkü %100 yapmaya da gönlüm razı degil 😅 çünkü 80 85 ten sonra şarj dolarken daha yavaş doluyormuş yüklenme oluyormuş böyle şeyler okumuştum YouTube da da bundan bahseden çok siz hiç bu konuyla ilgili bir şey duydunuz mu optimize olana kadar 100 e kadar doldurucam sanırım
akas00
Active Level 4
Galaxy S
hocam daha yavaş dolar vs onu bilmiyorum ama lion pilleri tam doldurmak ve 20 nin altına indirmenin hoş olmadığını biliyorum. 100 de 100 sarjda pilin 1 döngüsü azalir eger 20 80 arasinda kullanirsak 100 yerine 60 sarj harcanır
0 Likes