cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

tamir süreci

(Topic created on: 02-08-2025 11:08 PM)
165 Views
furkaninyeri
Active Level 5
Options
Galaxy S

cihazımın şarj soketinde sıkıntı olduğunu farkettim henüz 6 ay olmadığı için değişim talep ettim yetkili servis sağolsun 1 hafta içerisinde yenisiyle değişti. Samsung kalitedir, teşekkürler.

13 Comments
OzzimaN
Expert Level 3
Galaxy S
Telefonu mu yenisiyle değiştirdi soketi mi? 😀
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy S
telefon değişti
0 Likes
OzzimaN
Expert Level 3
Galaxy S
Çok iyi yapmazdı Samsung böyle şeyler alla alla 😀😀
0 Likes
Galaxy S
Konunun Samsung ile alakası yok, garanti süreci boyunca böyle hakkınız var, Samsung'un sizi uğraştırmaması ayrı bir güzel tabii.
0 Likes
OzzimaN
Expert Level 3
Galaxy S
Peki o arızalı telefonlar yapılıp temizlenip sifirlanip tekrar paketlenip ambalajlanıp bir sekilde piyasaya sürülüyor mu sizce?
0 Likes
alperbbb
Active Level 4
Galaxy S
Yenilenmiş olur büyük ihtimalle çünkü 2. El
0 Likes
OzzimaN
Expert Level 3
Galaxy S
Valla kardeş bu piyasa çok farklı ve güven vermiyor o tarz ürünler tekrardan satışa çıkıyor deseler inanırım...
0 Likes
alperbbb
Active Level 4
Galaxy S
6 aylık cihaz ne beklersin illa kasasından ufak tefek çizikler olmuştur öyle direkt 0 cihaz olarak satışa çıkarmazlar yenileseler diyip satsalar ki yapmazlar çünkü sonuçta Samsung büyük bir firma yapacaklarını asla zannetmiyorum
Woozi
Active Level 8
Galaxy S
Aynen kalitedir samsung güldürmeyin hocam 3 4 defa servise aşırı ısınma amoled yanığındından gidiyorum diyorum ki arka kapak açılıyor aşırı ısınıyor yok darbeden dolayıdır arka kapak açılması daha öncede darbe izi vardı garantiye girdi onarım yapıldı ve şuan da arka kapak açık telefonun 1 bucuk yılık cihaz
0 Likes