Samsung telefon aldım. Samsung Türkiye yıllardır bu kadar telefon satıyor. Neden Bixby Türkçe diliyle çalışmıyor? Daha önce Iphone kullanıyordum. Siri... View Post
Samsung telefon aldım. Samsung Türkiye yıllardır bu kadar telefon satıyor. Neden Bixby Türkçe diliyle çalışmıyor? Daha önce Iphone kullanıyordum. Siri... View Post
Arkadaşlar samsung cihazlar hakkında bilgi alabileceğimiz yabancı bir site vardı. Bilen var mı? View Post
paket yükleyici sürekli duruyor hatası alıyorum yardım View Post
Arkadaşlar youtube music uygulamasına instagram hikayede paylaşma özelliği gelmiş . Yeni farkettim :) View Post
Play store uygulama güncelleme ekranın da sarı ünlem olan var mı varsa ne anlama geliyor View Post
Mesaj bildirim sesi cok sessiz çıkıyor sizin nasil acaba? View Post
Merhaba, Android 13 UI 5.1 - Rehber eşitleme ayarlarımda Samsung ve Telefon hesaplarından kişilerin eşitlemesi kapalı.Samsung hesabımdaki rehberde... View Post
18 ay garantili 10 bin tl ye s21 fe alınır mı ? Full aksesuarlı şarj aleti kılıfı hepsi medimarkttan alınma ? Kamera instagram optimizasyonu ve... View Post
512 gb vardı da s23 için , biz mi almadık samsung. View Post
One UI 4 ile alarm kurulduğunda taş sesi gibi bir animasyon oluyordu. One UI 5 ile bunu kaldırdılar mi? Güzel bir özellikti. View Post
User | Likes Count |
---|---|
306 | |
289 | |
283 | |
240 | |
229 |
User | Count |
---|---|
46 | |
27 | |
26 | |