cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus WhatsApp sorunu

(Topic created on: 07-23-2024 02:07 PM)
554 Views
Fcdj
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba daha önce whatsapp beta kullanıcısıydım. Sorunun ondan olduğunu düşünüyordum. Sohbet ekranında sağ üst köşede bir çizgi çıkıyor ve 3 noktaya basmamı engelliyor. Sebebini bilen var mı acaba? En son release sürüme güncelledim yine de çözüm olmadı.

image

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Beta demek kullanıma sunulmayan özellikleri test demek sorun olması normal diye düşünüyorum
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Ben de Beta kullanıcısıyım ve en son sürüme güncellememe rağmen ne görüşmede ne de grupta öyle bir çizgi çıkmadı.
0 Likes
ertu96
Active Level 8
Galaxy S
Ekran kaydedicin açık olabilir mi?
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
edge kilit koluna benziyor. eğer öyleyse ayarlar, kol yazıp kilit kolu konumunu sol alta iki simgenin arasına taşı, yada kullanmıyorsan kapat de
0 Likes
Fcdj
Beginner Level 2
Galaxy S
Edge kapalıydı açıp konumunu değiştirince biraz daha aşağı indi. Şimdilik sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
👍
0 Likes
Galaxy S
Merhabalar,

Cihazınızda yer alan uygulama durduruldu hatası genellikle 3. parti uygulamalardan kaynaklanmaktadır. (Cihaza sonradan yüklenen uygulamalar.)

Bu gibi durumlarda öncelikle cihazınıda yer alan Android System WebView uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir.
Android SystemCihazınızın Ayarlar kısmına dokunun.

Uygulamalar kısmına dokunun.

Uygulamalar içerisinden Android System WebView uygulamasına dokunun.

Mağazadaki uygulama ayrıntıları sekmesine dokunun.

GÜNCELLE seçeneğine dokunun

WebView uygulamasını güncellemenizin ardından sorunun devam etmesi halinde uygulama durduruldu hatası aldığınız uygulamayı güncellemeniz gerekmektedir.
0 Likes