cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Isınma ve Pil

(Topic created on: 07-23-2024 11:58 AM)
247 Views
caganaksu
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar dün hayatımda ilk defa samsung telefona sahip olarak s23 aldım. Ama dün en az 2 kez şarj ettim telefonu anca dayandı kurulumlara, uygulama indirmeden vs. Ekran süresi 4 saat aldım. Ve aşırı ısınıyor ufak işlemlerde bile. Bu sorunlar geçici mi kullanan arkadaşlar fikrini belirtebilir mi? İyi forumlar 

9 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Normal
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yeni almışsınız kurulum falan derken şarjının bitmesi gayet normal, kullandıkça düzelecektir. Isınma sorunu da maalesef havalardan kaynaklanıyor.
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
Yeni almışsın birkaç gün kullan baktın ısınma sorunu geçmezse geri iade et
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Dostum bende de s23 var , kurulum ve yükleme esnasında şarj bitmesi ve ısınması çok doğal bişey, ilk zamanlar telefon da böyle şeyler olur ,sonra normale döner, ama ekstra ısınması havalardan kaynaklanıyor endişe etmene gerek yok
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Bir hafta 10 gün kullanın sonra normale dönüyor yalnız ısınma şuan ülke genelinde sıcaklıklar yüksek olduğu için bütün elektronik cihazların ısınması normal. Isınmadan kaynaklı şarj sürelerinizde uzayabilir bununda bilgisini vereyim.
caganaksu
Active Level 2
Galaxy S
zaten Antalya'da yaşıyorum sanırım oldukça normal :))
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
🥵🥵 evet..
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
2 hafta kadar pilin optimize olması için bekleyin düzelir,
Galaxy S
Merhaba,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
0 Likes