cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus şebeke sorunu.

(Topic created on: 05-12-2024 09:42 AM)
1523 Views
S20FedenS24plusa
Active Level 1
Options
Galaxy S
S20Fe deki sim kartı çıkartıp yaklaşık 3 ay önce aldığım S24 Plus'a taktım. 3 senedir kullandığım S20Fe de şebeke sorunu yaşamazken S24 Plus'ta şebeke sorunu yaşıyorum. Birkaç platformda Türkiye'de 5G yaygın olmadığı için bu sorunun olduğu yazıyordu. Mobil ağı 5G den 4.5G'ye aldım. Şebeke sorunu hala devam ediyor.
Sözde amiral sınıfına yakın S24Plus) aldık ama telefonun en standart özelliği olan şebeke çekmede, fiyat performans telefonu S20Fe ye göre düşük kalması Samsung için çok ciddi bir imaj kaybı.

Sevgili Samsung bu sorunu güncelleme ile mi yoksa telefonları geri çağırarak çözeceksin? 
8 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
hattınızı resetlemediyseniz bide şebeke uygulaması üzerinden resetlemeyi deneyin. eğer cihaz ayarlarında wifi araması açık ise onu da kaptın.!1715497452540_1715497452525_0.jpg
0 Likes
Galaxy S
Wifi Araması kapalı. Hat resetlemeyi denedim. Bakalım sonuç nasıl olacak?
0 Likes
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy S
Exynos 5300 modemi başlıca çöp bir modem oldugu için bunlar yaşanabiliyor. Sizde hiç mi çekmiyor yoksa az mı çekiyor? Az ise kapasite ile ilgili biraz da.
0 Likes
Galaxy S
Şebeke tam gösteriyor ama ses gitmiyor.
0 Likes
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Bu konu özelinde telefondan bağımsız olarak söylüyorum sar değeri muhabbetini ab iyice düşürdü. Buda telefonların çekim gücünü düşürdü baya. Belki sizin telefonda ayrı bir sorun vardır bunu bilemiyorum ama belki de bu mesele yüzünden de sorun yaşıyor olabilirsiniz.
0 Likes
Galaxy S
Epey adresine ne kadar güvenilir? Bilmiyorum. Eski telefonumla kıyaslayınca sar değerleri daha yüksek görünüyor.1715499373317.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapın
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Arkadaslar ben s serisinin tamamini kullanan biri olarak ayni sorun zamaninda s6 da yasadim. Ozamanlar .4.5 yaygin degildi ve telefon destekliyordu telefon ful çektiği halde beni arayanlar ulasamiyordu telefonu kapatip aciyordum duzeliyordu. Sonra telefon yeni oldugu icin servise verdim değiştiler ama ayni sorun devam etti tam bu sorun yuzunden 4 kere servise verdim telefonu . Ve sonunda ucret talep ettim kabul ettmediler. (Telefonu iki kez degistiler )sonunda yine duzelmedi bende tüketici mahkemesine şikayette bulunp ücret iade aldim sonrada s7 plus aldim. Büyük bu sorun teknik bir sorun 5g destekli olduğu icin telefon ondan kaynaklaniyor. Sorun duzelir mi bilmiyorum ama inşallah düzelir cok can sıkıcı bir durumdu. Sim kartta sorun oldugunu dusunmuyorum o zamanlar ben 2 kez sim değiştim yine değişen bir durum olmadi
0 Likes