cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yurtdışı SIM Sorunu

(Topic created on: 05-15-2025 02:31 AM)
165 Views
Origyn
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba

Geçen yıl s24 ultra almıştım yurtdışından.
2 sim yuvasınıda kullandım. 2025 e geçtiğimizden beri kullanıyorum, bugün de sürem bitmiş ve şebeke kesildi. Sim 2 den çıkarıp sim 1 e taktım fakat şebeke gelmiyor. SIM 2 ye başka kart takıyorum kapalı olması gereken sim 2 de şebeke ve internet geliyor fakat kullandığım SIMI nereye takarsam takayım şebeke alamıyorum. Diğer SIM hem 1 hemde 2 de çalışıyor. Anlamış değilim yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olacağım.
6 Comments
Galaxy S
Kral senin hattın sim birde kalsın bozuk kulanılmıyan bi hattıda sim ikiye tak
Origyn
Active Level 1
Galaxy S
Sorun çözüldü,

esimler aktifken 3 5 dk uçak moduna aldım. Tekrar açınca kendiliğinden SIM 1 e taşındı benim hat. Şebeke geldi. 120 gün daha devam 😂😂😂 3 4 saattir uğraşıyorum arkadaşların hattını gasp ettim çözülmedi, e simle çözdüm.
0 Likes
Galaxy S
Baktın olmadı yine kendi hattını 2 ye tak kullanılmıyan yani kapalı olan diğerini 1e tak
Galaxy S
S24'ler sıkıntı sırf bu sorun yüzünden s25'aldım
dedektif
Active Level 1
Galaxy S
Büyük ihtimal kullanım süresi dolmuştur sim kartını direk aynı telefonda iptal ediyorlar esim olayını dene. Bi
0 Likes
Origyn
Active Level 1
Galaxy S
Sorun şu hattı nereye takarsam takayım SIM 2 olarak değiştiriyor. Imeı 2 kapalı olduğu için kullanılamıyor. E sim aldım 2 adet, sim 1 i sildim tekrar kendi simimi taktım. Bu seferde esimi 1 e aldı 2 den, benimkini yine 1 de takılı olmasına rağmen 2 ye aldı. Dediğin yolu 2 ye geçerken yapmıştım geçen yıl.
0 Likes