cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Fe = S24 Fakir edition

(Topic created on: 05-10-2025 09:39 AM)
77 Views
S24FE_Arda33
Active Level 7
Options
Galaxy S

Fan edition yanlış demişler size bizim tr deki isimleri fakir edition😂

27 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hayret. Normalde forum her sabah s24 fe konularıyla doluydu. Şu an 2 tane tek var (şükür 🙏)
S24FE_Arda33
Active Level 7
Galaxy S
😂
0 Likes
musti61
Active Level 3
Galaxy S
Yoruldu millet ondandır
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hiçbir işe yaramadı sitemleride😂
musti61
Active Level 3
Galaxy S
Knk haklıyız ama yani sen son model teknoloji 7 yıl güncelleme diye alıyon çöp 23 fe senden önce alıyor ui 7 yi . Bunu geçtim bu kadar bekletme üstüne bide optimizasyonu kötü gelirse satıp honor 200 pro alcam
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Çöp dediğiniz telefonu birçok kişi kullanıyor ve memnun, hoş değil cümleniz. Haklı olabilirsiniz, ama forumu bu konularla doldurmak hiçbir işe yaramıyor, tamamen kirlilikten ibaret. Farklı konularda yardın almaya çalışan insanların gönderileri sizin yüzünüzden aşağılara gidiyor (Kısaca sonsuzluğa) ve yardım alamıyorlar. Yaptıklarınız bir işe yarasaydı hiçbir lafım olmayacaktı, Buradan kimseye ulaşamayacağınızı unutmayın.
musti61
Active Level 3
Galaxy S
Çöp dememin nedeni karşılaştırma sonucu 24 fe ye göre performans, batarya benzeri konularda geri kalması yoksa segmentine göre iyi telefon. S24 ultraya göre bakarsan da bu telefon çöp yani o manada dedim. Kirlilik konusunda da haklısın da insanlar da bu mağduriyeti içinde tutmak istemiyor yani yoksa çözüm olmadığını herkes anlamış durumda
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Birbirimizi anlayabilmemiz güzel😊🙏
musti61
Active Level 3
Galaxy S
Yani şu dönemde evet zor biraz normal diyalog kurmak insanlarla 😂