Telefonum s21 ultra güvenli kılasörü kullanamiyorum herhangi bir foto taşımak istediğimde dışarı atıp böyle bir aorunla tekrar karşılaşırsanız müşteri... View Post
Telefonum s21 ultra güvenli kılasörü kullanamiyorum herhangi bir foto taşımak istediğimde dışarı atıp böyle bir aorunla tekrar karşılaşırsanız müşteri... View Post
One ul 6.0 dan sonra samsung watch 6 falan da güncelleme gelecek mi watch şerlerinden de arayüz degişirmi arkadaşlar veya yakınlarda güncelleme alacak... View Post
Arkadaşlar gece karanlığında telefonu sağ koltukta bırakmışım. Arabaya otoparfümü sıkayım derken koltuğa sıkayım düşüncesi ile 2 fıs attım hepsi... View Post
Evet arkadaşlar o mübarek soruyu bende sormak istiyorum one ui 6 alma ihtimalimiz varmi s20 fe de View Post
Merhabalar birkaç gün önce almış olduğum galaxy s23 cihazında always on displaydeyken parmak izi ile giriş yaparken veya yine always on displayden... View Post
Merhaba, Kenarları sert kılıfların telefonun performansına vs zararı var mıdır? View Post
S22 ultara siparişimizi verdik. Yeni cihazımız geliyor. Hayırlı olsunmu. 👍👍😎😎🤩🤩 View Post
Telefonum Saniyeler saliseler donuyor nababilirim hergün oluyor bu View Post
Evet başlıkta da belirttiğim üzere ağır çekim ve ultra ağır çekim modunda ekranda titreme mevcut çekimede yansıyor normal çekimlerde kameralarda... View Post
Selamlar s22 kullanıyorum gündelikte s23 kullanma imkanım da oldu ve s23 ün portre videosunda cisimlere de portre yaptığını lakin s22 nin sadece... View Post