cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23fe

(Topic created on: 08-13-2024 04:57 PM)
166 Views
a21sssssss
Beginner Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar s23fe aldım bir hafta oluyor daha oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum ve telefon yeni olmasına rağmen şarjı çok çabuk bitiyor hele mobil veri kullanıyorsam daha çabuk bitiyor ve sosyal medya kullanırken bile telefon ısınıyor eski samsungumda bile bunlari yasamiyordum s23fe kullananlar sizde de böyle mi yoksa benimkinde mi sorun var canımı **bleep** açıkçası bu durum 
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk 10 gün normal sonra düzene girecek
kerim730_A35
Active Level 5
Galaxy S
O telefonun işlemcisine ve özelliklerine göre bataryası küçük oyüzden daha hızlı şarjı bitmesi normal
0 Likes
FRKYLDZ
Active Level 3
Galaxy S
İlk haftadan sonra düzelir ama aman aman bir ekran açıklığı süresinde artış bekleme ortalama 5-7 saat arası gidiyor sıcaklık konusunda da İlk gün çoğu kişide böyle oluyor İlk hafta da devam edebiliyor ama İlk haftadan sonra geçiyor yani birkaç gün içinde muhtemelen senin de bu sorunun düzelir
Galaxy S
Mobil veri daha fazla şarj yer doğrudur ilk hafta zaten pil kalibrasyon sürecidir sonra düzene oturur ısınma normal yani bi sorun yok
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
1-2 haftaya düzelir.O cihaz zaten şarj şikayeti olan bir cihaz(kullanıcılar ile de alakalı).Düzelmezse kısıtlamayı dene.
dark54
Active Level 5
Galaxy S
samsung members girmeden önce kocam bir yazi yazilicak yeni alinan telefonların pili 1 2 haftaya oturmaz diye
0 Likes
NurullahS23FE
Active Level 7
Galaxy S
2 haftaya düzelmezse iade et buda benim s23fe 4 aylik cihaz1723558727720.jpg1723558727743.jpg1723558727770.jpg
0 Likes
AsilTurk
Active Level 10
Galaxy S
Bir kaç kere ara ara sıfırla.
Benimde öyleydi şimdi bataryası güzel gidiyor.
0 Likes
Galaxy S
Samsungların hepsi böyle ilerde düzelir bir kaç hafta böyle olur sonra düzeliyor
0 Likes