cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra nem algılandı sorunu

(Topic created on: 12-18-2023 02:46 PM)
13567 Views
Cheffmv
Active Level 2
Options
Galaxy S

2023 mayıs ayında aldığım telefon ağustos ayında nem algılandı uyarısı vermeye başladı sonra düzelir gibi oldu sonra tekrar etti ve telefonu kablosuz harici sarj edememeye başladım. Vodafone aracılığıyla telefonumu izmir samsung servisine verdim soket değişimi yaptılar verdiler telefon düzeldi fakat 2 gündür yine aynı nem algılandı hatası veriyor ve telefonum sarj olmuyor şimdi tekrardan servise verecem lakin orda da şöyle bir problem var geçen sefer servise verdiğimde üzerinde ki 600 liralık kırılmaz camı sökmüşler ve tekrar yerine bir şey takmamışlar ben mediamarktan 1200 liraya tekrar cam taktırdım yine camımı sökeceklerse büyük bir problem var yani neden beni zarara sokuyorsunuz. Servise vermek zorundayım yani bunu ama malıma hasar veriyorsunuz.

8 Comments
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Linkte belirtilen islemleri yap ve sonra cihazi yeniden baslat. Duzelme olmazsa mecbur samsung yetkili servisinden destek alman gerekecek. Sikayetini de onlara belirtebilirsin.

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...
0 Likes
Cheffmv
Active Level 2
Galaxy S
Yaptım olmadı aynı hatayı veriyor veya hiç bir uyarı vermiyor ama şarjıda algılamıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > uygulamalar > usb > depolama verisini silip yeniden başlat cihazı.1702899932911.jpg1702899932955.jpg1702899932997.jpg
0 Likes
Cheffmv
Active Level 2
Galaxy S
Yaptım lakin aynı uyarıyı verdi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > uygulamalar > sağ üstteki üç nokteye tıkla,uygulama tercihlerini sıfırla yapıp cihazı yeniden baslat.Bu da olmazsa cihazı kapatın,1-2 saat kapalı kalsın.
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
BU SORUN KRONİK LANET BİR ŞEY HOCAM GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM
0 Likes
Cheffmv
Active Level 2
Galaxy S
Ya nolacak böyle sürekli bilmiyorum
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
telefonu kapatın, 2 dakika sonra açın düzelmesi lazım.
0 Likes