cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra nem algılandı sorunu

(Topic created on: 08-07-2024 12:44 AM)
2165 Views
baydeon
Active Level 5
Options
Galaxy S
Telefonun tamamen şarjı bittikten sonra şarja takınca nem algılandı hatası veriyor telefonu bir şekilde açmanız lazım yoksa kablolu şarj edemiyorsunuz bunu defalarca yazdım nem algılandı sorunu yüzünden telefonu bi gün kıracam bütün modellerinde var bu sorun 
9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, 😊
Buyrun resimlerde tüm yapılacak işlemler Bulunmakta.

1'den 3'e kadar Sıralı.1722981161737.jpg
baydeon
Active Level 5
Galaxy S
Telefonu açamıyorsun ki açtıktan sonra da o uyarı gidiyor
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım Başı dikkatli okumamıştım, 😊
Maalesef talihsiz bir sorun olmuş. Servise gitmeni öneririm kardeşim.
Kablosuz şarj aleti varsa Bi dene istersen.
0 Likes
baydeon
Active Level 5
Galaxy S
Kablosuz şarj cihazıyla %1 yapıp açıyorum zaten serviste bozuk diyip soketi değiştiriyorlar ben daha telefonu suya bile sokmadım 2 defa başıma geldi yazık ya 70k para verdim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Cidden Üzüldüm kardeşim, Bu dediğim konuyu bir dene istersen.
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy S
Sadece telefondan kaynaklı olmuyor. Usbc kablosundan da kaynaklı olabilir.
0 Likes
baydeon
Active Level 5
Galaxy S
Kuzenimde s23 var onda da aynı sorun eski A52 telefonumda da aynı sorun vardı serviste soketi değişti ortada sorun olmamasına rağmen bir sürü para vermek zorunda bırakıyor bizi Samsung
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy S
Babamın telefonunda aynı sorun oldu. Usbc kablosu kaynaklı olduğunu tespit ettik. Tabiki telefon kaynaklı da olabiliyor. Ne yazik ki olabiliyor.
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba baydeon,

Cihazınızın USB bağlantı noktasında su veya ayar noktasını aşan yabancı maddeler varsa, şarj işlemi desteklenmez. Bu, telefonunuzu hasara ve korozyona karşı korumak için alınmış bir güvenlik önlemidir.

Belirttiğiniz durumda, cihazınızı şarj cihazından çıkarınız, ardından kuru bir bezle siliniz veya fazla suyu, nemi ya da yabancı maddeleri çıkarmak için bağlantı noktası aşağı bakacak şekilde cihazınızı hafifçe sallayınız. Daha sonra telefonunuzu iyi havalandırılan bir alanda bir bezin üzerine koyarak bir süre bekletip tekrar denemenizi rica ederiz.

Bu adımlara rağmen veya herhangi bir sıvı teması olmamasına rağmen sorun devam ediyorsa, USB önbelleğini temizlemenizi öneririz. Bu işlem, olası bir sistem hatasını giderebilir. Bunun için "Ayarlar > Uygulamalar > Filtrele/Sırala Simgesi > Sistem Uygulamalarını Göster > Tamam" adımlarını takip ediniz. Sonrasında "USB Ayarları > Depolama > Önbelleği Temizle" seçeneğini kullanarak tekrar deneyiniz.

Tüm bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme işlemlerinin görsel anlatımlarına aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler,
MOD