cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra mi s24 ultra mi? Fiyat farkına değer mi

(Topic created on: 08-27-2024 05:32 PM)
1089 Views
a71fanclubs
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 ultra s24 ultra arasında kaldım özellikle gece araba ve konser videolarını çekme konusunda çok takıntılıyım arada ki fiyat farkına göre yorum yaparsanız sevinirim Apple a geçmek istemiyorum

23 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ultrayı al bence
0 Likes
a71fanclubs
Active Level 3
Galaxy S
Peki sence 15 pro max mi s24 ultra mı
yağız-Note8
Active Level 6
Galaxy S
Bence s24 ultra
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hangisi daha Ucuzsa onu tavsiye ederim Bu konuda da Sonuçta ikisi de amiral gemisi
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Gece videoda 15 pro max. Kimse kusura bakmasın bizzat kendim karşılastırdım ikisininde kamera ayarlarını en iyi duruma getirince öyle oluyor. Konserde zoom yaparken samsung mikrofon yakınlaştırması ile daha iyi.
yeniavcii38
Active Level 5
Galaxy S
Bence de S24 Ultra şuan aleimde çok iyi akıyor bildiğin
0 Likes
murat_s24ultr
Active Level 4
Galaxy S
S24
0 Likes
Galaxy S
Arasında kaç tl fiyat farkı var
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim. 😊

Arada ki fiyat farkında Değen özellik çok değildir. Size Kalmış bir konu bu aslında Bütçeniz Daha Kısıtlıyla S23 Ultra 512GB Versiyonunu öneririm, ama Bütçede bir sıkıntı yoksa S24 Ultra 1 TB Yada 512GB Versiyonlarını öneririm size.

Buyrun karşılaştırmanız için Ĺink,

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/849758-920038/samsung-galaxy-s23-ultra-512gb_sams...

Şahsen ben S24 Ultra'yı Tercih ederdim, Ama S25 Serisini Beklemekteyim Aynı şekilde iphone 16 Serisini de Beklemekteyim.

15 Pro Max konusu ise tamamen Ekosistem ve işletim sistemi isteğine bağlı kardeşim.
0 Likes