cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Huawei P40 Sonrası Samsung S23 Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

(Topic created on: 08-27-2024 09:06 PM)
251 Views
muyan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Daha iyi bir yazılım ve kişiselleştirme olacağını düşünerek geçtim ama S23 bana bu düşünceyi veremedi. Yüz tanıma karanlıkta çalışmıyor, parmak izi okuma dersen tek seferde okumuyor, kılıfın kapağını kapatınca ekran kapanmıyor, kilitlenmiyor, baktığım sürece ekranı kapatma seçeneği aktifken dahi bazen ekran kapanıyor, ekran pin kodunu yazıyorum bitince otomatik açmıyor illaki ok tuşuna da basmak gerek.Kendi kişiler ve arama uygulaması çok kötü, arama yapmak eziyet, cevaplama dersen o da aynı.Bu kadar yıllık geliştirilmiş bir telefonda böyle eksikler Samsung'a yakışmadı.Dünün markaları samsungu geçmiş, Google olmasa hepten çuvallayacak demekki, Huawei de Google olmamasına rağmen çok kullanışlı.Olumlu gördüklerim ise fotoğrafları iyi çekiyor bir de kasma donma gibi sorunlar yok.Bu şekilde fazla kullanmayacağım düşünüyorum.

10 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Huwaei seviyorsanız honor alın. Google var ve huwaei ile aynı. Saat arayüzüne kadar aynı alt firmasıydı eskiden
muyan
Active Level 1
Galaxy S
Böyle giderse öyle olacak büyük ihtimalle.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Öneririm. Honor telefonlar gayet stabil güzel. Güncelleme geç geliyor orası ayrı ama cokta sorun edilecek birşeu değil. Huwaei saat kullanılırsa daha iyi oluyor eğer eko sistem kuracaksanız
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Karanlıkta Çalışmaz Bende S23 Ultra Var Onda Bile Bazen Karanlıkta Çalışmıyor Yüzünü Görmeyen Telefon Nasıl Yüz Kilidini Açsın Be Kardeşim O Konuda Metanetli Olmalısın 😁
muyan
Active Level 1
Galaxy S
Huawei P40 bu konuda mükemmeldi, kamera dışında bir göz daha vardı, onu da geçtim parmak izi çok vasat, ekran koruyucu falan olmamasına rağmen çoğunlukla 2 defada açılıyor
sevgisiz
Active Level 3
Galaxy S
Yüz Tanımlama (Kızılötesi - IR) Özelliği olduğu için olabilir mi Huawei p40 da
muyan
Active Level 1
Galaxy S
Evet doğrudur.
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
P40 ta kızıl ötesi yüz kilidi var eski telefonumda da vardı eksikliğini çok hissediyorum iPhone kullanmak bir secenekti ama arayüz kullanışlı olmadığı için vaz gectim. Honor magic 6 da bu özellik var galiba ama fiyatı da ortada yani
sevgisiz
Active Level 3
Galaxy S
keşke samsung da öyle bir özellik yapsaydı s9 plus s8 plus daki iris sensör gibi mesela