cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra kamera

(Topic created on: 01-31-2024 10:12 AM)
807 Views
blntozdmir
Active Level 4
Options
Galaxy S
Merhaba, 23 ultra kullanan arkadaşlara bir sorum olacak fotoğraf çektikten sonra ayrınlar kısmısmında 12 mp 9 50 mp 35 200 mp de 150 gösteriyor sizce bu kamera sorunumu? Yardımcı olursanız çok sevinirim 
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Dogal bir sey kameranin mp ne kadar yuksek tutarsaniz o kadar fazla cihazta yer kaplar cozurluluk farklari oldugu icin
0 Likes
blntozdmir
Active Level 4
Galaxy S
Çok mantıklı gelmedi açıkçası dün iphone 8 de aynı fotoğrafı çektiğimde ultrada 9 mp 8 de 12 mp kayıt etti neticede bu telefonları çoğunlukla kaliteli bol pikselli resimler çekmek için almıyor muyuz 1 tb'lık telefon aldığımızda yine sizin dediğiniz gibi yer kaplama sorun mu olacak 🤔
0 Likes
blntozdmir
Active Level 4
Galaxy S
Sanırım sorumun cevabını buldum kamerayı açtığımızda üstte 3:4 9:16 boyut oranları var ben 9:16 da çekim yapıyormuşum 3:4 getirince sorum cevaplamış oldu teşekkür ederim ben006 iyi günler
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Bunu ortamın ışığına göre karar veriyor. Işık ortamı iyise pixel yüksek oluyor. Işık ortamı daha doğrusu lensin ışık alma açısı değiştikce pixel değişiyor. Bunun değişmesi sebebi fotoğraf kalitesini dengelemek. S23 Ultra kullanıcısı olarak söylüyorum 😊
0 Likes
blntozdmir
Active Level 4
Galaxy S
Cevap için teşekkür ederim mfurknka 🙂
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Dostum merhaba, bu çekim formatına göre değişiyor. 16:9 çektiğinde yatay ve dikeydeki piksel sayısı değişiyor, ondan dolayı mevcut mod hangisi ise ona göre değişiyor mesela. Ben s23 kullanıcısıyım bende 50mp modunda 16:9 formatına alınca 37mp oluyor. 4:3 neredeyse tam format oluyor sensör için. Diğer formatlar ise sensör içinde o formatta kesilmiş (kesilme denemez de tam olarak doğru kelimeyi bulamadım) hali oluyor. Yani normal bir durum aslında, diğer telefonların da yaptığı şeyler.
0 Likes
blntozdmir
Active Level 4
Galaxy S
PKRCN teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes