cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra şarj sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 08:48 PM)
133 Views
Mmtpk
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

12 gündür yeni aldığım cihazın bu kadar hızlı bitmesi gercekten şaşırtıcı .
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz bakımından bakmak daha doğru olur
0 Likes
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Aynısı zaten anlamadim gitti xioami kötülüyordum yakında geri geçerim büyük ihtimalle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normalde S23 Ultranın Bataryası Başarılıdır 1 2 Hafta Alışma Süreci Var Telefonun Ondan Sonra İyileşiyor Telefonun Bataryası Biraz Daha Bekleyin Derim
Onur7934
Active Level 6
Galaxy S
Şarjda sıkıntı yok kardeş telefon kullanım alışkanlıklarını öğreniyor. Bende S23 Ultra kullanıyorum.
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Bence bir **bleep** olacağını sanmıyorum 1 ayda beklesem aynı durum oluşacağını düşünüyorum şarj çok kötü benim için 2 saat şarj ediyorsun 5 saat bile ekran süresi alamıyorsun 20 dakika ile 14 saat ekran süresi aldığımı biliyorum sencede burda bir absürtlük yok mu?
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Dostum dediklerine katılıyorum. Samsung Yapay Zeka güncellemesiyle S23 serisinin pil performansını rezil etti. Hiçbir kullanım alışkanlığını öğrenme vesaire alakası yok. İyileştirme güncellemesi göndermedikleri sürece düzelmeyecek.
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
6.1 güncellemesi S23 serisine ısınma sorunu ekledi. Zaten yaz ayları sıcak olduğu için cihazlar normal kullanımda bile çok ısınıyor. Cihazların bu kadar ısınması da pil performansını aşırı derecede olumsuz etkiliyor.
0 Likes
Mmtpk
Active Level 3
Galaxy S
Yok cidden gerçekten baydı artık 4 saat bile ekran süresi alamıyorsun insan kendine soruyo neden bu kadar para verdim diye saçmalık ben eski cihaza geri geçerim yordu aldığım günden bu yana
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Ben de S23 kullanıyorum. Ocak ayında almıştım. 28 Mart'ta 6.1 güncellemesi gelene kadar ısınma olmadan ve pil konusunda sorun yaşamadan kullanıyordum. Ne zaman 6.1 güncellemesi geldi o zaman pil performansı %30'a yakın düşüş yaşadı. Bu durum kesinlikle kabul edilemez. Forumlardaki arkadaşlar iyileştirme güncellemesi yayınlanacak diyor, 5 aydır Samsung'dan tık yok. Ben bu cihaza 30 bin lirayı 5 ay boyunca 4-5 saat ekran süresi almak için vermedim.
0 Likes