cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ten s25 Ultraya ?

(Topic created on: 02-20-2025 05:53 PM)
244 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar sizce baz s23 ten s25 ultraya geçmeye gerek var mı ? Böyle bir düşüncedeyim, tahmin ve görüşlerinizi alırım. Teşekkürler 🙏🏻

21 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Geçilebilir 👍
Galaxy S
Donanım, kamera olarak gerek yok ama geçmek istiyorsanız artısı var tabii ki de
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Ekonomik durumunuz müsaitse neden olmasın. Tam tersi ise şartları zorlamak durumunda kalacaksanız da boşuna geçmeyin.
Galaxy S
Direkt mesaj yoluyla ChatGPT'nin yorumunu attım. Okuyabilirsiniz
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy S
Evet baktım kardeşim, sen de s23 kullanıyordun, baz versiyondan illa ki farkı oluyor, çünkü ultra serisini bir arabanın en full paketi gibi düşünün, her şey var, bu arada gönderin çok güzel olmuş detaylı ve anlaşılır şekilde deneyimlerini anlatmışın, Teşekkürler kardeşim sana da hayırlı olsun kazasız güle güle kullan inşallah 😊🙏🏻
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Evet kardeşim dediklerinde haklısın fârk mevcut oluyor ,elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım, güzel sözlerin için teşekkür ederim 😊🙏
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek, birde şeyi soracağım alfa harbiden s23 ten s25 ultraya geçince hoparlör farkı oldu mu böyle bariz oluyor mu, şimdi biri baz versiyon biri ultra, ultra da ki hoparlörler daha güçlü olması lazım 👌
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bizde s23 ultra da var S23 ile S23 ultra aynı ses kalitesine sahip değildi

S23 Ultra ile S25 Ultra arasında uçurum fârk var yaa ses konusunda Apple i geçmiş diyebilirim S25ultra😊 Bence kardeşim müsait vaktinde deneyim yapmani öneririm mağazada