cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23'te NFC sorunu

(Topic created on: a week ago)
57 Views
Fako3850
Active Level 5
Options
Galaxy S

Kullanmakta olduğum S23 telefonumla mobil temassız ödemede NFC Okuma hatası alıyorum böyle bir durum yaşayan var mı Çözümü nedir teşekkür ederim.

16 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben de kullanıyorum hatta w4 classic saatte de yapıyorum bir sorun yaşamadım nasıl bir hata alıyorsunuz
0 Likes
Fako3850
Active Level 5
Galaxy S
Ziraat mobil'i kullanıyorum NFC ödemede Son bir haftadır ödeme yapılmıyor mecburen kartı uzatıp ödeme yapıyorum Yani daha önce yapabildiğim ödemeyi Son bir haftadır yapamıyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim Yine olmadı
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ziraat mobile qirip arama bölümünden mobil temazsız ödeme ekranına gidip bakabilir misiniz onun açık olması lazıma bazen kendi kendine kapanıyor
0 Likes
Fako3850
Active Level 5
Galaxy S
Bakıyorum sürekli açık orası Ben kapatmadığım sürece açık kalıyor orada bir sorun yok
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum ben iş bankası üzerinden ödeme yapıyorum ne tür bir hata alıyorsunuz onu anlayamadım
0 Likes
Fako3850
Active Level 5
Galaxy S
Pos makinasına yaklaştırıyorum ödeme yapılmadı gibi mesaj
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Çok kısa süre mi tutuyorsunuz telefonu acaba hemen ödeniyor aslında ama bilmiyorum bende sorun yok
0 Likes
Fako3850
Active Level 5
Galaxy S
Ortalama 3 saniye tutuyorum bunu yıllarca yaptığım iş ama Son bir haftadır çalışmıyor NFC
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
O zaman cihazda problem olabilir başka banka uygulaması deneme şansınız varsa onladı deneyebilirsiniz onda da hata verirse problem cihazdadır büyük ihtimal