cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 plus pil performansı ve ısınma

(Topic created on: 07-28-2023 10:43 PM)
272 Views
Şakşukacı
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi yaklaşık 1 saat 30 dk aralıksız diablo oynamam ve ısınma değerleri. Sizce bu ısınma değeri normal mi?

image

image

Ve aynı zamanda ekran süresi, gün içerisinde telefonu yoracak tek işlemim diablo olmasına rağmen çok düşük diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz sizce batarya ve sıcaklık değerlerinde bir sorun var mı? Başta da belirttiğim gibi telefonum s23 PLUS ona göre yorum yaparsanız sevinirim

image

10 Comments
ChipsTR
Active Level 6
Galaxy S
Benim kullanmış olduğum cihazda s23 plus son pil durumum buScreenshot_20230723_112949_Device care.jpg
Şakşukacı
Active Level 6
Galaxy S
Sizin ekran süresi gayet iyi. Benim telefonda bir sorun olabilir mi acaba
ChipsTR
Active Level 6
Galaxy S
Arkaplanda fazla pil yiyen bir uygulama olabilir belki sorun olacak kadar kötü değil sizinki de
Şakşukacı
Active Level 6
Galaxy S
Bunu nasıl öğrenebilirim peki?
Galaxy S
Uçak modunda sadece wifi açık şekilde mi kullanıyorsun
Şakşukacı
Active Level 6
Galaxy S
Evet, evdeyken o şekilde kullanıyorum. Aramaları smsleri WiFi üzerinden alıp yapabiliyorum
Galaxy S
Anladım eğer bu şekilde kullanmana ragmen süre bu kadar ise biraz az gibi s23 te daha uzun alıyorum ekran süresi.
Şakşukacı
Active Level 6
Galaxy S
Telefon ilk geldiğinde telefonu açtım lakin 1 hafta kullanmadım sadece akşamdan akşama kurcaladım çok değil o da. O süre zarfında da pil öğrenmesini tamamlamış. Şimdi yapay zeka acaba nasıl olsa çok kullanmıyor diyip pili ona göre mi optimize etti acaba diye düşünüyorum
Galaxy S
Ki ben uçak modu açmıyorum ve sürekli watch4 bağlı