cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 one ui7 ile oyunda performans düşüşü

(Topic created on: 05-07-2025 09:37 PM)
191 Views
KaanErsoyS23
Active Level 9
Options
Galaxy S

Normalde genshin impact full grafiklerde 60fps stabil oynuyordum arkada müzik çalarken. One ui7 geleli de hiç oynamamıştım canım istedi oynayasım geldi. Ama eskisi gibi asla oynanmıyor bir de 5dk sonra müzik kapanıyor tüm servisler devre dışı kalıyor sadece oyun çalışıyor ama oyun da 15fpsye düşüyor. Gpu watch bile kapanıyor kendi kendine. Ağız tadıyla oyun oynuyordum onu da aldınız teşekkür ederim😊

12 Comments
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
4 5 saat bekle düzelir arka planda güncelleme yapıyor
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Dostum yeni yüklemedim güncellemeyi
0 Likes
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
Tamam bekle 2 3 saat daha hızlı çalışacak bende de aynısı oldu ama bende S24 U var işlemci açısından pek **bleep** yok zaten bekle açılır
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Yanlış okudun galiba ben güncellemeyi 1 hafta önce yükledim 😂
0 Likes
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
O zaman cihazı sıfırla düzelir çünkü UI7 güncellemesi cihazı baştan sona hızlandırdı
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Dostum benim sorunum ne, sen ne anlatıyorsun allah aşkına
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim benim başka nasıl düzeltecen güncelleme sonrası cihazını açamayan insanlar var türlü türlü sorunlar çıkanlar var her güncelleme sonrası format şart kafana göre cihaz senin
Galaxy S
Bu One UI 7'yi düşürmeyi Samsung yazılımı tarafından garantiyi bozmadan yapmamanın çok kötü olduğunu düşünüyorum. Benim de S23 Ultram var ve az önce bir form açtım. One UI 7'nin iğrençliği nedeniyle Bu Members uygulamasını daha **bleep** kullanmak zorunda kaldım. (yazdıklarıma yorumlarda One UI 7'nin olumsuz yönlerini detaylı yazdım, istersen okuyabilirsin) biraz sitem ettim.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
S23lere optimizasyon güncellemesi şart. Erken getirdiler ben 1 ay daha beklemeye razıydım hiç istemiyodum böyle gelmesini yine yaptılar yapacaklarını