cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 one ui7 ile oyunda performans düşüşü

(Topic created on: 05-07-2025 09:37 PM)
200 Views
KaanErsoyS23
Active Level 9
Options
Galaxy S

Normalde genshin impact full grafiklerde 60fps stabil oynuyordum arkada müzik çalarken. One ui7 geleli de hiç oynamamıştım canım istedi oynayasım geldi. Ama eskisi gibi asla oynanmıyor bir de 5dk sonra müzik kapanıyor tüm servisler devre dışı kalıyor sadece oyun çalışıyor ama oyun da 15fpsye düşüyor. Gpu watch bile kapanıyor kendi kendine. Ağız tadıyla oyun oynuyordum onu da aldınız teşekkür ederim😊

12 Comments
Galaxy S
Keşke optimizasyonlar sorunları düzeltsin, ayrıca bizden almış oldukları özellikleri geri getirsinler. Sorunlar çok fazla; ilk yüklediğimizde aşırı kasma, donma vardı. Sırf düzelsin diye telefonu sıfırladım ve bu işlem bayağı uzun sürdü. Samsung kendi topuğuna sıkıyor; amiral gemisi denemek için Samsung Galaxy M31'den S23 Ultra'ya geçtim ve maalesef pişmanlıklarım da var.
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Genel olarak iyi güncelleme ancak gerçekten s23lere özel sorunlu çıktı gibi güncelleme. İncelediğimde bu kadar sıkıntı yaşayan başka seri görmedim
KaanErsoyS23
Active Level 9
Galaxy S
Sorunu çözdüm. Sistemi vulkan çalıştırmaya zorladığım için oluyormuş. Tekrar openglye dönünce düzeldi. Bunun hakkında gönderi de yapmak lazım bir çok kişi vulkan kullanıyor şuan s23ünde🙏
0 Likes