Meehaba arkadaşl cihazımı pil ve hayalet ekran sorunu ile servise götürmek istiyorum garantiside bitti bitecek zaten. İzmirde deneyimlediğiniz,... View Post
Meehaba arkadaşl cihazımı pil ve hayalet ekran sorunu ile servise götürmek istiyorum garantiside bitti bitecek zaten. İzmirde deneyimlediğiniz,... View Post
S20fe sanpdragon versiyonuna android 14 gelecek mi? Guncelmiyiz.com da android 11 cikisli diyor. Bu bakimla 14 almasi lazim ama exynos versiyonu 10... View Post
Doğal mod kullanarak risk azaltılabilir mi? Yabancı birkaç sitede gördüm o yüzden buraya sormak istedim. View Post
Arkadaşlar merhaba s21 fe de işlemci soğutma barı var mı, ekran değişim videolarına baktığımda bataryanın altında 6 7 cm lik bi bar var acaba o... View Post
Arkadaşlar merhaba ürünü daha dün aldım kurulum yaparken ısındı biraz geçti ısınması yeni aldığım için mi ısınıyor yoksa geçmez mi ona göre değişim... View Post
S21+ cihazında ziraat bankası ile nfs ödemede pinsz işlem limiti doldu hatası alıyorum bankayı aradım kartı değiştirdiler ama hata çözülmedi bu... View Post
S22 kullananlar memnun musunuz cihazdan s20fe den geçilir mi.kesinlikle oyun oynamam cihaz cokmu ısınıyor View Post
S8 telefonumun power tuşu ve bixby tuşu yerinden çıktı, geri taktığımda yerine oturmuyor, herhangi bir darbe yada sıvı teması yok, kendiliğinden... View Post
Son güncellemeden sonra telefonum acayip bir şekilde ısınıyor şarjda,video izlerken veya birşey indirirken herkesin mi böyle acaba? View Post
Sizce one uı 6 da s22 ultra için pil iyileştirmeleri olur mu View Post
User | Likes Count |
---|---|
286 | |
178 | |
173 | |
169 | |
135 |
User | Count |
---|---|
70 | |
26 | |